21 Şubat 2013 Perşembe

Top eleven transferde püf noktalar

Top eleven transferde püf noktalar nelerdir ? Teklif verirken neleri dikkate almalıyız ? Top eleven transfer hilesi varmıdır ?

Top eleven‘da transfer yaparken bir kere en tenha saatleri seçmeliyiz, oyuncuların yoğun transfer yaptığı saatlerde muhakkak transfer edeceğimiz oyuncuya daha çok token öderiz. Size transfer için gece yarısını ve sabah erken saatleri öneriyorum. 1 veya 2 token karşılığında çok etkili oyuncular transfer edebilirsiniz.

Bir kere düşük yıldızlı oyuncu dahi alsanız tokenlerinizin boşa gitmemesi için minimum 15 tokeni gözden çıkarmalısınız. Bu sizin transfere 15 token harcayın demem anlamına gelmiyor ancak sizin 10 ve rakibinizin 11 tokeni olduğunu düşünürseniz çekişmenin sonucu hezimetle bitecek ve 10 tokeniniz boşu boşuna gidecektir. Hele ki token sayınız 2,3 civarındaysa asla transfer işine girmeyin, biraz daha token biriktirip daha sonra açık artırmaya giriniz. 8-10 jeton arası token’i olanlar için ise önerim görüşmeler yoluyla oyuncu transferine girişmeleridir. Tabi bu dediğim token sayıları 5 yıldızlı oyuncular için geçerli.

Top eleven‘da transfer yaparken hile yapamıyoruz, henüz öyle bir bilgiye ulaşmadım ancak rakimizi kandırmamız mümkün. Bildiğiniz gibi transfer’de her turda bir token harcamanız gerekiyor, ilk başlarda 2-3 kişinin hücum ettiği birinci turdan sonra teklif verenlerin sayısı her geçen tur azalıyor ve iki kişi kalıyorsunuz. Benim en çok yaptığım taktik , transferin her turunda farklı zamanlarda teklif vermek oluyor. Yani 10.turda hemen teklif veriyorsam 11.turda son saniyede teklif veriyorum, bu rakibinizin sizin tokenlerinizin bittiğini sanmasını sağlıyor, ve rakibiniz tokenleri boşa gitmesin diye teklif vermiyor. Bu yöntemi bence deneyin, olumlu sonuçlar alacağınızı düşünüyorum.

Bir de uzmanına sorun kısmında bir arkadaşımız taylandlı oyuncularla çekişmememiz gerektiğini onların token sayılarının fazla olduğundan bahsetmiş, bu arkadaşımızın söylediğine de kesinlikle katılıyorum. Onlardan uzak durun.


Top eleven transferde püf noktalar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder