25 Şubat 2013 Pazartesi

Top eleven en çok sorulan sorular ( 3.bölüm )

Top eleven en çok sorulan sorular yazı dizimizin üçüncü bölümüyle devam ediyoruz.

8) Kupa maçlarında güçlü rakiplere karşı nasıl oynamalıyım?
Bildiğiniz gibi kupa maçlarındaki ilk maçlarınızı sizden daha düşük seviyede bir rakiple, bu turu geçmeniz halinde üst liglerden rakiplerle oynuyorsunuz. Dolayısıyla üst liglerdeki rakipler sizden daha güçlü oluyor, bu rakiplere karşı savunma oyununu tercih etmeniz, daha az gol yiyerek en azından bir veya birden çok gol atarak rakibi elememiz gerekiyor ki dünya kupasındaki maçlar en çok para kazandıran maçlardır. Ayrıca kendi sahanızda oynadığınız maçta bilet fiyatlarını düşük tutarak,hatta arkadaşlarınızı bu maçınızı izlemeye davet ederek top hakimiyetinizi artırmanız işinizi bir nebze kolaylaştıracaktır.

9) Mevcut sistemimi değiştirmelimiyim? Değiştirirsem kötü olur mu?
Aslında tecrübelerime dayanarak aynı kadroyla sürekli oynamanızın daha olumlu sonuçlar getirdiğini söyleyebilirim, ancak rakibe göre kadro çıkarmanız da bazen gerekebiliyor, ya da yeni transfer ettiğiniz bir oyuncu bütün taktik ve sisteminizi değiştirmenize neden olabiliyor, çok fazla etkilemese de deneme yoluyla en doğru taktiği bulmanızı tavsiye ediyorum.

10) Oyunu silebilirmiyim ? Yada başka bir takıma geçebilirmiyim?
Henüz top eleven‘da mevcut oyununuzu silme gibi bir seçeneğiniz yok ancak facebook üzerinden oynamıyorsanız yeni bir maille yeni bir takım oluşturabilirsiniz. Ayrıca takım değiştirme gibi bir seçeneğiniz de yok.


Top eleven en çok sorulan sorular ( 3.bölüm )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder