14 Şubat 2013 Perşembe

2013 Çalışan Top Eleven Hilesi (Video)

Bir önceki yazımızda çalışan top eleven hilesi Vpn One Click’den söz etmiştik. Programın genel mantığını anlatmaya çalışmıştık. Malum bu sıralar çalışan bir top eleven token hilesi bulmak çok zor. Google’da arama yaptığınızda top eleven hack adı altında yayınlanan programların bir sürü ya virüs ya da fake, yani aslında hiç bir işe yaramayan tamamen oyuncuları kandırmak üzerine oluşturulmuş bir sürü ıvır zıvır. Hatta bazı siteler bu olayı o kadar abartmış ki bir iki saat uğraşıldıktan sonra biletop eleven token hilesini olumlu sonuçlandırmak mümkün değil, çünkü direkt verilen bir programla koca bir oyundan kolayca token kazanmak mümkün değil. Peki biz top elevendan nasıl token kazanacağız ? Bu sorunun cevabı aslında basit. Biz top eleven’ı hacklemeyeceğiz, sadece ufak bir yer değişikliği yapacağız. Mesela Hollanda’ya gideceğiz ya da Amerika’ya…. E bumuydu kolay yol diyeceksiniz ? Evet bu !

Şaka bir yana tabi ki biz gitmeyeceğiz. Sadece oradaymışız gibi görüneceğiz. Bunu bize Vpn One Click adlı program sağlayacak. Şimdi biraz konunun detayına inelim. Daha sonra aşağıda da video’dan adımları izleyebileceğiz.

Önce Programın sitesine girip programı indiriyoruz. Hemen yukarıda Download yazan kısma tıklıyoruz ve açılan sayfada indirme seçenekleri çıkacak karşımıza. Birçoğumuz Windows kullandığımız için Windows’a tıklayıp programı indiriyoruz ve kuruyoruz. Karşımıza aşağıdaki gibi bayrakların olduğu bir ekran çıkıyor.

top eleven token hile

top eleven token hile

Nerede olmak istiyorsak yani Almanya’ya uçmak istiyorsak Alman bayrağına, Hollanda’ya uçmak istiyorsak Hollanda bayrağına tıklıyoruz. Program otomatik olarak tıkladığımız yerin ip’sine bağlanıyor. Programla işimiz bitti.

Şimdi top eleven oynumuza giriyoruz ve sponsorlara tıklıyoruz. Ücretsiz olanlardan 40-50-60 civarı jeton veren anketlerden herhangi birini doldurup mail kutumuza gelen maili onaylıyoruz. O iplerden çıkan anketler bizim ip’lerimizden çıkan anketlere göre çok farklı ve çok daha fazla token veriyor. İşlem bu kadar basit. Kurulum videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

 


2013 Çalışan Top Eleven Hilesi (Video)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder