26 Şubat 2013 Salı

Top eleven en çok sorulan sorular (4.bölüm)

En çok sorulan sorular yazı dizimizin 4.bölümüyle devam ediyoruz. Aradığınız cevap bu bölümde yoksa diğer 3 bölümü okuyun, eğer orada bulamazsanız emin olun yakında eklenecektir.

11) Genç oyuncu nasıl yetiştiririm ? Bu oyuncuları ücretsiz satın alabilirmiyim?
Genç oyuncu yetiştirebilmeniz için Stadyum kısmındaki küçükler kampını inşa etmeniz gerekir, ortalama bir sezonda 2 genç oyuncu yetiştirirsiniz, bunlardan birisi genelde 4 yıldız diğeri iki veya bir yıldız olur. İki veya bir yıldızlı oyuncuları token harcamadan takımınıza katabilir, diğer kaliteli oyuncuyu ise ortalama 19 token karşılığında takımınıza katarsınız. Size tavsiyem ücretsiz olanı takımınıza katıp biraz geliştirdikten sonra iyi paraya satın, diğeri için 19 token harcamanıza değmiyor. Tabi bazen istisnalar olmuyor değil.

12) Otomatik yerine oynatma – çevrimdışı oynatma ayarları nedir?
Bu ayarlar siz top eleven oyununda değilken yaptığınız maçlarda sakatlanan oyuncunun yerine sizin seçtiğiniz oyuncunun girmesini sağlar, bu ayarları yapmazsanız her sakatlık olduğunda takımınız eksik oynayacaktır. Ayarların nasıl yapıldığı sitemizde mevcuttur.

13) Oyuncumu satmalımıyım ?
Arkadaşlar bir sezon iyi oynayan bir oyuncunuzla duygusal bir bağ kurmuş olabilir, oyuncu değer kaybedecek olmasına rağmen satmak istemiyor olabilirsiniz ancak size tavsiyem 3 yıldız ve altında oyuncularınızı bir üst lige çıkmadan satarak takımınıza bütçe oluşturmanızdır, aksi halde oyuncunuz bir yıldız düşecek, bir yaş yaşlanacak ve transfer ücreti düşecektir.


Top eleven en çok sorulan sorular (4.bölüm)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder