16 Şubat 2013 Cumartesi

Top eleven hediyeleri

Top eleven resmi internet sitesi forumlarında gördüğüm bir şey dikkatimi çekti az önce. İnsanlar birbirlerini ekleyerek hediye gönderme yarışına girmişler, evet şu an arkadaşlarımıza gönderebildiğimiz 4 hediye çeşidi var ve bu hediyelerden günde en fazla 1 tane kazanabiliyorsunuz. ( Moral artırıcı paket, dinlenme paketi, tedavi paketi ve antrenman puanı paketi )

Gerçi token paketi olsa çok daha iyi olurdu ya da top eleven token hilesi paketi =) neyse… Bu konuya girme amacım şu; insanlar beni ekleyin hediye gönderelim deyince şaşırdım bir an, bu oyun türkiye’de mi populer ki sadece ? Yani insanlara hediye gönderecek hiç arkadaşları yok mu ?

Yazıya başlamışken şunu belirtmekte fayda var. Oyundaki 4 paketi değişik değişik arkadaşlarınıza gönderin ki , arkadaşlarınızdan da size 4 değişik hediye gelsin. 1 hediyeyi bütün arkadaşlarınıza göndereceğinize 4 hediyeyi farklı farklı arkdaşlarınıza göndererek top eleven hediyeleri kazanabilirsiniz. Özellikle tedavi ve dinlenme paketleri zorlu maçlarınızın olduğu dönemlerde çok işinize yarıyor.

Bu arada oyundaki arkadaş sayısını artırmak isteyen varsa facebook linkini burda paylaşıp oyun arkadaşı edinebilir ve aynı liglerde yer alıp dostluk maçları yapabilir.


Top eleven hediyeleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder