17 Şubat 2013 Pazar

Top eleven oyuncu transferimi nasıl yapmalıyım

Bildiğiniz üzere top eleven‘da oyuncu transferini üç şekilde yapabiliyoruz. Peki top eleven oyuncu transferimi nasıl yapmalıyım ?

Transfer şekilleri açık artırma ile oyuncu transfer etme, görüşmeler yoluyla oyuncu transfer etme ve gözlemci listesinden oyuncu transfer etme olmak üzere 3 tip transfer metodu var. Bunlara tek tek değinelim;

Açık artırma ile oyuncu transfer ederken transfer listesinden genelde 5yıldızlı oyunculara yöneliyoruz ve her turda 1 jeton vermek üzere tekliflerimizi artırarak gidiyoruz. Ama bildiğiniz gibi bazen bu liste çok büyük çekişmelere sahne olabiliyor. Yani bir oyuncuya 25-30 jeton verme durumu bile olabiliyor. Tabi bazen bunun tam tersi de olup 1 jetona bile 5 yıldızlı oyuncu alabiliyoruz. Bu biraz şans, biraz da risk alma durumu sanırım.

Görüşmeler yoluyla oyuncu transferi yeni çıkan bir yöntem ve sanırım 4.seviyeden itibaren başlıyor. Görüşme listesinden istediğiniz oyuncuya 8-10 jeton arası jeton vererek ( tabi oyuncunun takım menejerinin teklifini kabul etmesi lazım ) transfer yapabiliyorsunuz.

Gözlemci listesinden uzak durmanızı tavsiye ediyorum, bir oyuncuya 50 jeton verilmez bence ki top eleven token hilesi bilmiyorsanız bu sizin minimum 40 gününüze mal olacaktır.

Sanırım bu üç transfer metodu içinde en etkili yöntem görüşmeler yoluyla oyuncu transfer etme, siz hangi yöntemi kullanıyorsunuz?


Top eleven oyuncu transferimi nasıl yapmalıyım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder