23 Şubat 2013 Cumartesi

Top eleven antrenman hilesi

Birçok sitede antrenman hilesi olarak geçen bu top eleven antrenman hilesi yanılgısı aslında hile olmaktan çok top eleven oyununun bizlere sunduğu bir antrenman yöntemidir. Bu yöntem top eleven’da bütün takımı antrenman yaptırmak yerine antrenmanı sadece bir oyuncuya yaptırarak oyuncunun antrenman puanı kazanma oranını artırmaktır. Bunun için önce antrenman paneline giriş yapıyoruz. antrenman1

Takım yoğunluğunu ayarla kısmına tıklıyoruz ve as kadorumuzla yedek kadromuzu dinlenme olacak şekilde ayarlıyoruz. Sonra antrenman yaptırmak istediğimiz oyuncunun yanındaki antrenman kutucuğuna tıklıyoruz ve onu Zor olacak şekilde değiştiriyoruz. (Oyuncu isminin yanındaki yağunluk kısmını zor yapıyoruz )

Sonra ( Hazırlık Maçı, Kardiyo ve Germe) hareketlerini sırasıyla yaptırıyoruz. Bu sıranın kazanılan antrenman becerisini etkilediğini düşünüyorum. Ve kazanılan antrenman beceri puanını oyuncuya atıyoruz. Dediğimiz gibi bu bir hile değil daha ziyade bir antrenman yöntemidir, bu şekilde geliştirmek istediğiniz oyuncuyu daha iyi seviyelere getirebilirsiniz.


Top eleven antrenman hilesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder