12 Şubat 2013 Salı

Top Eleven Token (Jeton) Kazanma Yöntemleri

Öncelikle çeşitli sitelerde , çeşitli yöntemlerle hile yada hack yoluyla kazanılacağı söylenen ancak gerçekte hiçbir işe yaramayan yöntemlerden bahsedeceğimi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Yazının devamını okumadan buradan ayrılabilirsiniz =)

Gelelim konumuza;

Bildiğiniz gibi jeton kazanmak veya jeton sahibi olmak için birkaç yöntem mevcut bunlar;

Para ile jeton almak.

Sponsorlarla sözleşme imzalayarak jeton kazanmak.

Görüşmeler yoluyla oyuncu satarak jeton kazanmak.  

Bunlardan ikinci ve üçüncü maddeler üzerinde duralım. Sponsorlarla sözleşme imzalayarak (Tv hakları sözleşmesi) 4yolla jeton kazanılabiliyor.

Ne olursa olsun günde 1 jeton alın. ( Oyuna fazla zaman ayırmıyorsanız bu yolu kullanmanız faydanıza olacaktır, oyuna girmeseniz bile her gün bir jetonu cebinize koyarsınız ki sezon sonunda maksimum 28 jeton biriktirmiş olursunuz)

Ekstra jeton kazanmak için her gün ziyaret edin. ( Günde mutlaka bir kere oyuna giriyorum diyorsanız bu seçenek gerçekten en çok kar sağlayan seçenek olacaktır. ilk 3gün 1er, 4.gün 2jeton yani 4günde toplam 5jeton kazanmış olursunuz ki bu seçenek benim de kendi oyunumda tercih ettiğim seçenektir)

Daha fazla jeton almak için ligdeki rakiplerinizi yenin. ( Bu seçeneği seçtiğim sezon, her gün lanet ettim takımıma ama güçlü bir takımınız varsa tercih  edilebilir, 2.seçeneğin daha karlı olduğunu belirteyim ama )

Jetonları önceden alın ve doğru şekilde yatırım yapın. ( Sezon başında bütün jetonlarınızı alıp transfer çalışmalarınızı tamamlayabilirsiniz ama peşin verilen jetonun taksitle verilen jetondan daha az olması gerektiğini unutmayın )

Görüşmeler yoluyla yani oyuncu satarak da jeton kazanabiliyorsunuz,bunun için başka takımları cezbedecek iyi oyuncularınızın olması gerektiğini ve transfer yapacak takımların açık artırma yolunu daha çok tercih ettiklerini unutmayın.

Bu arada yeni sezon bugün başladı, hepinize başarılar diliyorum =)


Top Eleven Token (Jeton) Kazanma Yöntemleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder