21 Şubat 2013 Perşembe

Top eleven en çok sorulan sorular (bölüm 2)

Uzmanına sorun kısmının ve internet dünyasının en çok sorulan top eleven sorularının 2.bölümü ile devam ediyoruz. Daha önce de dediğimiz gibi aradığınız sorunun cevabı burada yoksa emin olun yakında eklenecektir.

4) Yanlış oyuncu pozisyonu oyuncunun performansını etkiler mi ?

Evet etkiler örneğin MR oyuncunuzu AMR oynatmanızla DC oyuncunuzu FW oynatmanız arasında çok az bir fark vardır. Hatta deneyimlerimden gördüğüm, bazen farklı kazanacağımı anladığım zamanlarda iki forvet oyuncumun yerine iki kaleci alırım, topa sahip olma istatistiğim hemen düşer, bu gibi durumlarla karşı karşıya kaldığınızda sisteme göre oyuncu oynatmak yerine oyuncuya göre sistem kurun. İlla bir sisteme örneğin 4-4-2 bağlı kalacağım diye uğraşmayın, oyuncuları doğal pozisyonunda oynatın, emin olun daha iyi verim alacaksınız.

5) Daha fazla gol atmak için ne yapmalıyım ?

Tecrübelerimden yola çıkarak forvet oyuncusunu 3′lemenin yada 4′lemenin gol atmanız üzerinde olumlu etki yapma yerine olumsuz etki yaptığını gördüm. Çift forvet her zaman idealdir ancak gol sayınızı artırmak istiyorsanız mutlaka AML ve AMR oyuncuları oynatın ve ofansif bir taktikle sahaya çıkın. Takımınızın gol ortalamasının arttığını göreceksiniz.

6) Dostluk maçlarından para kazanırmıyım ?

Dostluk maçlarından çok az miktarda para kazanırsınız ancak dostluk maçlarını para kazanmaktan çok takımınızın gelişimini artırmak için kullanın.

7) Bilet fiyatlarını nasıl ayarlamalıyım ? 

Bilet fiyatlarını çok iyi ayarlamanız gerekiyor, bilet fiyatlarının uygun olması maça gelen taraftar sayısını artırır ve topla oynama oranınız yani top hakimiyetiniz artar, özellikle kendi sahanızda oynayacağınız maçlarda rakibe üstünlük kurmanızı sağlar.


Top eleven en çok sorulan sorular (bölüm 2)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder