20 Şubat 2013 Çarşamba

Top eleven en çok sorulan sorular (1.bölüm)

Sitemiz bünyesinde bulunan uzmanına sorun kısmında ve internet dünyasında en çok sorulan soruları bir araya topladık. Aradığınız sorunun cevabı burada yoksa emin olun yakında eklenecektir.

1- Top eleven’da token nasıl kazanabilirim?

Bunun bir çok yolu var en başta yasal yollarla kazanabilirsiniz, futbol takımınızın sponsorlarla yaptığı anlaşmalardan ( Tv hakları 4 çeşit token kazanma yolu ) , token satın alarak ve sponsorlardan (nielsen anketi gibi anketler doldurarak veya çeşitli sitelere üye olarak) token kazanabilirsiniz. Diğer bir yol ise top eleven token hilesi‘ne başvurmaktır, bu da sitemiz bünyesinde çeşitli yöntemlerle anlatılmaktadır. Piyasaya çıkan her hile anında sitemizde yayınlanmaktadır.

2- Tokenlerimi hemen harcamalımıyım?

Tokenleri genelde transfer amaçlı kullanıyoruz, ihtiyaç olan bölgeye muhakkak transfer yapmalıyız ancak çok dikkatli bir kullanım yapmamız gerekiyor zira bu oyunda token demek herşey demektir. Unutmayın ki bir sezon sonra oyuncularınızın yıldızları birer adet düşecek ve daha iyi oyunculara ihtiyacınız olacaktır. Tokenlerinizi biriktirmeyi ihmal etmeyin.

3-Takımım çok iyi ama neden maçları kaybediyorum?

Takımınızın bütün oyuncuları 4 ve 5 yıldızdan oluşuyor ve sizden çok daha kalitesiz bir takım sizi yeniyorsa bunun birkaç nedeni olabilir. Takımınız kondisyonsuz olabilir, takımınız moralsiz olabilir, yanlış takım dizilişi kullanıyor olabilirsiniz, yanlış emirler kullanıyor olabilirsiniz. Ya da rakibiniz sizin takımınıza göre bir kadro çıkarmış olabilir. Top eleven en iyi emirler ve top eleven en iyi diziliş için sitemizdeki yazılari inceleyebilirsiniz.


Top eleven en çok sorulan sorular (1.bölüm)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder