14 Şubat 2013 Perşembe

Top Eleven Hilesi

Top eleven online menejerlik ve similasyon oyunu 2010 Mayıs ayında oyunseverlerle buluştuğu andan itibaren büyük bir ilgiyle oynanmaya başlamış ve oyunun temeli token üzerinde kurulduğu için insanlar çeşitli yöntemlerle token sayılarını artırmak için arayışlara girmişlerdir. Bunların başında top eleven hilesi ve top eleven token hilesi gelmektedir.

Tabi ki de top eleven oyununda herkesin amacı en iyi oyuncularla en iyi sistemi kullanıp en başarılı sonuçları almak olacaktır, ancak bunu hile veya hack yoluyla başarmak da oyuncuların inisiyatifine kalmıştır. Neyse;

Size bu yazıda herhangi bir top eleven hilesi paylaşmayacağım ancak tüm oyuncuların hile arayışı içerisine girerken dikkat etmesi gereken bazı unsurları bilmesinde fayda olduğunu düşünüyorum.

Arkadaşlar top eleven token hilesi arayışına girerken indirdiğiniz hack veya hile programlarının virüs barındırmamasına dikkat edin, piyasada içinde virüs barındıran bir sürü hile sitesi var ve bunların birçoğu ingilizce erişilen siteler. Kaldı ki şu anda top eleven’da herhangi bir hack programı kurup direkt binlerce top eleven token kazanmak mümkün değil. Şu anda en çok token kazanabileceğiniz yöntem ip değiştirip sponsorlar yardımıyla token elde etmek olacaktır. En güncel top eleven token hilesi de sitemiz üzerinde barındırılmaktadır. Çıkan her hile anında sitemiz üzerinde yayınlanmaktadır bu yüzden virüs barındıran sitelerden kaçınmanızı ve dikkatli olmanızı tavsiye ederken bütün oyunculara başarılar diliyorum.


Top Eleven Hilesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder