4 Mart 2013 Pazartesi

Teşekkürümüz var !

[#2: Edit Options>MightyAdsense>Adsense Code]

2013 yılında si lerle buluşan Top Eleven Football Manager Tr sitesi daha çok yeni olmasına karşın si lerden gelen güçle her geçen gün daha da büyümektedir. Ö ellikle siteyi yakından takip eden arkadaşlarımı a ve bütün topeleventr.net ailesine ve eğer bu ya ıyı okuyorsanı si e, teşekkürlerimi i sunmayı bir borç biliyoru . Ve sitemi i günlük 2bin kullanıcının iyaret ettiğini, bu arkadaşlarımı ın birçoğunun üyelik istememi e rağmen sitemi e üye olduklarını, değerli görüşlerini ve sorularını bi lere aktardığını belirtmek istiyorum.


Topeleventr.net ailesi si lerle daha da büyüyecek ve daha iyi hi met vermeye çalışacaktır. Büyük bir aile olma yolunda adım adım ilerlerken, bi e her konuda soru, sorun ve görüşlerini i aktarmanı bi i çok mutlu edecektir.


Lütfen sitede olmasını istediğini , arayıpta bulamadığını ve hoşunu a giden birşeyi paylaşarak bi e dönüt verini . Hatta sitemi e editör de olabilirsini , dediğimi gibi bi büyük bir aileyi . Değerli yorumlarını için lütfen aşağıdaki yorum ya kısmını kullanını , şimdiden tekrar ve tekrar teşekkürler =)



Teşekkürümü var !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder