28 Mart 2013 Perşembe

Dinlenme puanı ile yıldız artırma

Top eleven Türkiye fan platformu topeleventr.net olarak en çok sorulan ve en çok üzerinde durulan konulardan birisi bildiğiniz gibi iddalı , üst sıralara oynayacak, mümkünse şampiyon olacak kadrolar kurmak, takımda bol alternatifli, güçlü oyuncular bulundurmak. Bunun içinse en çok kullanılan yöntem tabi ki transfer yaparak güçlü oyuncular almak. Tabi ki transfer yapmak için de hele ki oyun yaygınlaştıktan sonra açık artırmada bir oyuncuya 10 kişi teklif verdiği için token sayısının fazlalığından geçiyor. Bunun için elimizden gelen tüm gayreti göstererek top eleven token hileleri‘ni paylaşmaya çalışıyoruz ancak bu yazımızda token hilesi‘ne alternatif bir yöntem üzerinde duracağım.


Hepimizin takımında iyi gelişen oyuncular vardır, önce hangi oyuncunuzun iyi geliştiğini öğrenmek için antrenman kısmına girerek oyuncularınızın hepsinin antrenman yoğunluğunu ‘zor’ olarak ayarlayın ve bir hazırlık maçı yaptırın. Bu bize hangi oyuncumuzun daha iyi geliştiğini gösterecektir, ki genç oyuncular her zaman daha iyi gelişir. Buradan gözümüze kestirdiğimiz bir oyuncuyu dinlenme puanları kullanarak 6 veya mümkünse 7 yıldızlı yapmak için çabalayacağız.


Dinlenme puanı kazanmada en etkili yollardan birisi arkadaşlarımıza hediye olarak gönderip onlardan günde 1 tane hediye dinlenme puanı almamızdır. Ayrıca kondisyon sahanızın seviyesine göre de siz istemeseniz bile dinlenme puanı üretiyorsunuz.


Dinlenme puanlarınızın birikmesi için, yoğun maç trafiğinden uzak duracaksınız ve arkadaşlarınızla dostluk maçı yapmaktan kaçınacaksınız, çünkü bu bütün takımın kondisyonunu düşürür ve bütün puanlarınızı takımın kondisyonunu yükseltmeye harcayabilirsiniz. Bu yöntemden kaçının.


Neyse, gözümüze kestirdiğimiz oyuncumuzun antrenman yoğunluğunu ‘zor’ diğerlerini dinlenme olarak ayarladıktan sonra, belirli aralıklarla sadece bu oyuncumuza antrenman yaptırıp bütün kondisyon puanlarımızı bu oyuncuya harcayarak oyuncumuzu maksimum seviyeye çıkarabiliriz. Böyle bir oyuncuyu transfer listesinde bulamazsınız ama siz böyle bir oyuncu yetiştirmiş olursunuz. Aynı zamanda bu bol token harcayarak yaptığımız transferlere, alternatif bir yöntem olmuş olur. Ben şu anda panelimde biriken 120 dinlenme puanımla oyuncumu 8.yıldıza çıkarmaya uğraşıyorum, bakalım ne kadar başarılı olacağım.



Dinlenme puanı ile yıldız artırma

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder