14 Mart 2013 Perşembe

Neden token kazanamıyorum?

Arkadaşlar top eleven token hilesi programlarını deneyen ve olumlu olumsuz dönüş yapan arkadaşlar var. Önemli bir nokta ve sitede en çok yorum aldığımız konuların başında geliyor, hem bütün yorumları bir araya toplamak hem de top eleven hileleri‘nin mantığını kavramak için bu yazıyı yazma gereği duyuyorum.


Önce şunu söyleyelim top eleven‘da token kazanmak için ip değiştirip anket dolduruyoruz veya bir oyunda belirli bir puana ulaşıyoruz vs… Peki neden ip değiştiriyoruz ? İp değiştirmelimiyiz ? Değiştirmesem ne olur diye sorular olabilir aklınızda. Şöyle belirtelim bizim ülkemizde top eleven sponsorları herhangi bir ankete veya herhangi bir yere üyeliğe az token veriyorlar veya hiç vermiyorlar. Yabancı ülkelerde sponsorlar bu oyuna daha fazla yatırım yapıyorlar ve dolayısıyla insanlara daha çok token kazandırıyorlar, biz de bu imkanı ip değiştirerek elde ediyoruz.


İp değiştirmek için hangi security kiss, vpn one click veya hide ip programları işimizi görecektir, ancak bu programların paylaşımını biz yapmıyoruz. Çünkü reklam sponsorlarımız bizim herhangi bir program paylaşmamıza izin vermiyor. Bu programların kullanımlarının bazıları sitede mevcut, olmayanlar için de çok yakında yeni videolar ekleyeceğiz. Zaten programları biz paylaşmasak da google’dan aratıp bulmak gayet basit.


Peki ip değiştirmemiz token kazanmamızı garanti ediyor mu ? Tabiki de hayır. Arkadaşlar token kazanma biraz sabır işi sanırım, ben kullandığım çeşitli programlarla günde 100 token de kazandım, hiç kazanamadığım günler de oldu tabi ki ancak bir günde bile 100 token kazanmak koca bir sezon için bazen yeterli olabiliyor.


Token kazanmak için ip değiştirip topeleven.com’dan oyuna giriyoruz ve oradaki sponsorlardan sitede anlatılan şekilde işlemlerimizi yapıyoruz. Herkes hergün kazanacak diye bir şey yok tabiki, bir gün ban yersiniz bir gün 50 token bir gün 5 token kazanırsınız ama sabırlı olun ve sitede yayınlanan güncel top eleven hilelerini takip edin, kimse kazanmıyor diye bir düşünceniz varsa da diğer hilelerimizin altındaki yorumları okuyun, token kazanan hatta video çekip bize gönderen arkadaşlarımız var. Şimdiden iyi şanslar diliyorum. Başarılar.



Neden token kazanamıyorum?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder