15 Mart 2013 Cuma

Takımına ve deneyimine güveniyor musun ?

[#2: Edit Options>MightyAdsense>Adsense Code]

Takımınıza ve deneyiminize güveniyor musunuz ? Top eleven diziliş, taktik, emirler benden sorulur mu diyorsun ? O zaman bu konu tam sana göre, eğer ben top eleven oyun mantığını çözdüm ve deneyimlerimi paylaşabilirim diyorsan, Top eleven fan platformuna seçilecek 4 editörden biri olabilirsin.


Peki bu 4 kişi ne yapacak ? Öncelikle kişinin iyi bir deneyiminin olması ve düzgün bir dille konuşması gerekiyor. Bu kişilerin kendine ait bir sayfaları olacak ve orada takımları tanıtılacak, aynı zamanda kullanıcılar istediği editöre istediği soruyu sorabilecek. 2 ay sonunda kullanıcıların en çok güvendiği editörü seçmesi, düzenlenecek bir anket yolu ile yapılacak ve en çok oy alan editöre bir hediye verilecek, aynı zamanda editörler sitenin gizli bölümlerini görebilecek ve farklı renkte nicke sahip olacaklar. Detaylar daha sonra netleşecek ancak ben varım diyorsan lütfen bu konunun altına yorumunu yap ve biraz kendinden bahset.


Uygun görülen kişilere gereken dönüşler yapılarak, editör seçimi 1 hafta içinde sonuçlanacak ve bu yazı tamamen silinecektir. Bu fırsatı kaçırma !



Takımına ve deneyimine güveniyor musun ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder