7 Nisan 2013 Pazar

Topeleventr.net Futbol Turnuvası ( Takımına güveniyorsan gir içeri )

Günde bir iki maç yapmaktan ve beklemekten sıkıldınız mı ?


Takımına güveniyor musun ?


Teknik direktörlük becerilerine güveniyor musun ?


O zaman doğru yerdesin !


Top eleven Türkiye Fan Platformu olarak bu sezon bir turnuva düşünüyoruz. Turnuva aynı seviyedeki oyuncular arasında olacak. Bu sezon yalnızca bir seviyeden turnuva yapacağız ve bu seviyeyi sizlerden gelen talepler doğrultusunda belirleyeceğiz. Öncelikle turnuvaya katılmak isteyen arkadaşlar, bulundukları seviyeyi yorum olarak yazsınlar, en çok oyuncumuzun bulunduğu seviye belirlenip, oyuncu sayısına göre turnuvaya katılacak arkadaşlar belirlenecek ve eşleştirmeler benim tarafımdan yapılacaktır. Turnuva maçları dostluk maçı şeklinde olacaktır. Maçlar belirtilen günde ve saatte yapılacak, maç sonucu ekran görüntüsü alınarak yayınlanacaktır.


Turnuvanın lig usulü mü eleme usulümü olacağına hep beraber karar vereceğiz, ve turnuvanın galibine ilk turnuvamız olduğu için topeleventr.net logosunun bulunduğu kupa pardağı + süpriz hediyeler verilecektir.


Öncelikle turnuvaya katılmak isteyen arkadaşlar doğru mail adresleri ile aşağıya yorum yaparak Seviyelerini belirtsinler.


Ayrıca yorumlarınız veya önerileriniz de varsa lütfen aşağıdan belirtin. Turnuva, katılımcı sayısına bağlı olarak tahmini 1 hafta – 10 gün içerisinde başlayacaktır.



Topeleventr.net Futbol Turnuvası ( Takımına güveniyorsan gir içeri )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder