20 Nisan 2013 Cumartesi

Top eleven en çok sorulan sorular ( 5.bölüm )

En çok sorulan sorular yazı dizimizin 5.bölümüyle devam ediyoruz. Aradığınız cevap bu bölümde yoksa diğer 4 bölümü okuyun, eğer orada bulamazsanız emin olun yakında eklenecektir.


14) Oyunda en çok sorulan sorulardan biri, dostluk maçlarımı engelleyebilirmiyim ?


Bunun çok kolay bir cevabı var o da Hayır. Dostluk maçı yapmak isteyen arkadaşınız sizinle 5 dakika süren bir maç yapabilir ve bunun sonucunda oyuncularınızda sakatlanma, yorgunluk, moral düşüklüğü gözlenebilir. Ayrıca yoğun maç trafiğinin arasında örneğin 3 kulvarda devam eden bir oyuncu, bir günde 3 maç yapabilir. Arada da dostluk maçı yaparsa bunun sonuçlarını artık siz düşünün. Dostluk maçlarını durdurmanın tek yolu, ki sizle dostluk maçı yapmayı otomatiğe bağlamış bir arkadaşınız varsa, onu arkadaşlıktan kaldırmanız gerekir. Bunun için o kişiye alttaki ekrandan tıklayarak, sağ üst köşedeki kırmızı eksi sembolüne tıklayarak arkadaşınızı silmeniz gerekir. Ancak dostluk maçlarının maç periyodunun az olduğu zamanlarda eğlenceli de bir yönü vardır unutmayın. Ayrıca tüm arkadaşlarınızı silerseniz, günlük olarak alınan hediyelerden mahrum kalırsınız.


15) Farklı sunucudan biriyle maç yapabilirmiyim?


Maç yapacağınız kişi arkadaş listenizdeyse  hiçbir sorun olmadan dostluk maçı yapabilirsiniz. Ancak farklı sunucudaki arkadaşınızın maçlarını izleyemeyebilirsiniz.


16) Oyunu silmek veya yeniden başlamak istiyorum nasıl yapabilirim?


Bunun iki yolu vardır. Birincisi eğer mevcut facebook hesabınızı kullanmak istiyorsanız, 70 gün beklemeniz gerekir. 70 gün sonunda oyun sıfırlanır ve tekrardan birinci seviyeden başlarsınız. Diğer yol ise 70 gün beklemeden yeni bir facebook hesabı alarak oyuna birinci seviyeden başlamaktır.



Top eleven en çok sorulan sorular ( 5.bölüm )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder