16 Nisan 2013 Salı

Top eleven para hilesi

Top eleven Türkiye Fan Platformu topeleventr.net olarak en çok sorulan sorulardan birisi de top eleven‘da nasıl para kazanılacağı sorusudur. Para kazanmak için birden çok yöntem mevcut bunları toplu bir şekilde inceleyelim.


Bir kere para kazanmanın birinci yolu sponsorlarla anlaşma yaparak, para kazanmaktır. Bunlar sezonluk, iki haftalık, bir haftalık ve bir günlük anlaşmalardır. Takım seviyeniz arttıkça sponsorların size ödeyeceği para artacaktır.


İkinci yol, bilet gelirlerini artırma yoluna giderek para kazanmaktır. Ki bilet gelirlerinizi mantıklı bir seviyede tutmanız evinizdeki maçlarda daha çok taraftarın maça gelmesi demektir. İlla para kazanacağım diye fiyatları çok yükseltmeniz takımınıza faydadan çok zarar getirecektir. Kupa ve şampiyonlar liginde maç kazanmanız ve seviye atlamanız para kazanmak açısından en etkili yoldur.


Üçüncü olarak da oyuncu satarak para kazanabilirsiniz, kullanmadığınız veya elinizde aynı bölgede birden çok yedek oyuncunuz varsa satma yoluna giderek ekonominizi düzenleyebilirsiniz. Oyuncu satma noktasında üzerinde duracağım şey, şudur ki takımınızda yetişen genç oyuncudan iki yıldızlı olanla muhakkak kontrat imzalayıp satın.


Bir de oyuncu transfer ederken bazı oyuncuların yanında F harfi yer alır. Bunlar bonservisi olmayan oyunculardır, bu oyuncuları bonservis ödemeden satın alıp, satabilirsiniz. Bunun dışında piyasada şu programı yüklerseniz para kazanırsınız tarzındaki yazılara güvenmemenizi öneriyoruz. Başarılar.



Top eleven para hilesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder