11 Şubat 2014 Salı

Top Eleven Hilesi Platformu

Merhaba arkadaşlar, size yeni bir haberimiz var. Artık top eleven football manager fanatikleri için kılavuz niteliğinde bir sitemiz daha var. İçerisinde az ve öz yazıların bulunacağı, bugüne kadarki bütün bilgi ve deneyimlerimi yansıtacağım, üstelik sizin her türlü sorununuza daha hızlı cevap bulabileceğiniz , içerisinde top eleven hilesi, top eleven token hilesi gibi bir çok yazımızın yer alacağı, kolay kullanıma sahip bir platform bu.


Bildiğiniz gibi top eleven her geçen gün seviye atladığınız, her geçen gün daha güçlü rakiplerle karşılaştığınız bir oyun ve takımınızla ilgilenmediğiniz takdirde sonucun hüsran olabileceği bir durum söz konusu. Yeni sitemizde, topeleventr.net sitesinde yer alan yazıların derlenmiş ve özet hallerinin yanı sıra, içerisinde bir çok püf nokta bulunan yazıları bulabileceksiniz.


Peki neden yeni bir site kurma gereği duyduk bundan biraz bahsedelim, mevcut sitemiz sayesinde ben de sizler gibi bir çok şey öğrendim. Araştırmalarımı yazdığım bu sitede çıraklık evremi tamamladığımı ve artık yeni bir top eleven token hilesi sitesinde bugüne kadar deneyimlediğim bütün araştırmalarımı, top elevenle ilgili bütün püf noktaları az ve öz olacak biçimde yazma kararı aldım. Yeni sitenin açılması bu siteyi bıraktığımız anlamına gelmiyor, Topeleventr.net bu oyunla ilgili Türkiyedeki kullanıcıları aydınlatan, rehber olan ilk sitemiz, dolayısıyla ilk göz ağrımız. Dolayısıyla bu site ile ilgili paylaşımlarımız elbette devam edecek.


Yeni siteye yapacağınız yorumlarınız ve bizden istedikleriniz gerçekten çok önemli. Şimdi isterseniz bir göz atalım, yazılarımızla ilgili yorum yaparsanız seviniriz. Buyrun.


http://topelevenhilesi.com


 



Top Eleven Hilesi Platformu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder