24 Ocak 2014 Cuma

Güncel Top Eleven Token Hilesi

Güncel top eleven token hilesi bulmak için araştırma yaptığınızda karşınıza bir çok süresi geçmiş top eleven hilesi çıkacaktır. İlk önce top eleven token hilesi neden gereklidir ve bunu doğru yollarla nasıl kazanmak gerekir buna değinelim.


Top eleven hilesi‘ne en çok oyuncu transferlerinde, forma alımlarında veya stadyum yükseltmelerinde ihtiyaç duyulur. Top eleven token kazanmak için en etkili yol, doğru token kazanma tekniğini belirlemektir. Oyuna girip token kazanma kısmını seçtiğinizde karşınıza 4 bölüm çıkacaktır. Ne olursa olsun günde 1 token kazanabileceğiniz Nordeus, Her gün ziyaret ederek daha fazla token kazanabileceğiniz Speed, Ligin ilk 7 sezonunda kullanabileceğiniz ve rakiplerinizi yenerek token kazanabilceğiniz Topkers ve jetonları daha önceden alarak doğru yatırım yapabileceğiniz Topofone. Bu firmalardan herhangi birini seçtiğinizde takım formanıza bu firmaların reklamlarını almış olursunuz, bu sizin doğal yollarla kazanacağınız, top eleven’in size sunduğu birşeydir.


Top Eleven Token Hilesi İçin Alternatif Yollar


Top eleven token hilesi için bilinen en alternatif yol, top eleven’in size sunduğu anketleri doldurarak token kazanmaktır. Bu anketlerde sizen herhangi bir ürün deneyiminiz veya herhangi bir konudaki görüşleriniz istenmektedir. Bu anketlerde Türk sponsorları henüz göremedik, bu yüzden farklı ülkelerin anketlerini doldurmaya çalışacağız. Bu konuda yapmamız gereken ilk şey, devamlı güncellenen anketleri takip edip, uygun olan anketi seçmemizdir. Anketleri takip edip de Türkiye’den doldurmanıza izin vermediğinde, yapmamız gerekenler ise; ilk önce o anketin hangi ülke kullanıcıları için açıldığına bakıyoruz. Bu bizim ip değiştirerek o ülkeden girdiğimizi göstermemizi ağlayacak. Kullanmamız gereken ip değiştirme programlarına bakalım.


Top Eleven Token Hilesi İçin İp Değiştirme Programları


En çok kullanılan program Vpn One Click programıdır. İnternetten programı indiriyoruz..İndirip kurduktan sonra istediğimiz ip’den ve Ülkeden girerek anketleri doldurabiliyoruz. Belirli bir süre kullandıktan sonra programın süresi dolacak ve elite yapmamız istenecek. Ancak bunuda Win7 MAC Address Changer programını yükleyerek elite sorununubelirli bir süreyle erteleyebiliyoruz. Bu programla bunu devamlı tekrarlayabiliyoruz.En önemli teklif veren ülkeler İngiltere, Amerika, Fransa, Almanya, Avustralya ve Hollanda. Bu ülkelerde zaten en az 3 video ekleniyor onları izleyerek veya anketleri doldurarak token hilesi yapabiliyorsunuz.


Bu konuyla ilgili aşağıdaki videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum.



Top Eleven Ücretsiz Token Hilesi


Top eleven token hilesi arayışına girerken indirdiğiniz  hile programlarının virüs barındırmamasına dikkat edin, piyasada içinde virüs barındıran bir sürü hile sitesi var ve bunların birçoğu ingilizce erişilen siteler. Kaldı ki şu anda top eleven’da herhangi bir hack programı kurup direkt binlerce top eleven token kazanmak mümkün değil. Şu anda en çok token kazanabileceğiniz yöntem ip değiştirip sponsorlar yardımıyla token elde etmek olacaktır. En güncel top eleven token hilesi de sitemiz üzerinde barındırılmaktadır. Bulunan her hile anında sitemiz üzerinde yayınlanmaktadır bu yüzden virüs barındıran sitelerden kaçınmanızı öneriyorum. Hile arayışına girmeden önce sitemize göz atmayı unutmayın.



Güncel Top Eleven Token Hilesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder