28 Şubat 2014 Cuma

Kolay yoldan token hilesi

Kolay yoldan token hilesi için ip veya proxy değiştirme programları kullanıldığını az çok biliyorsunuzdur. Bunu güncel top eleven token hilesi makalemizde anlatmıştık.Ancak şu an Türkiye ip’si ile video izlemeler kapatıldı gibi, hala bazıları izlenebiliyor ama bunun bir çözümü var. Verdiğimiz şekilde yaptığınız takdirde token hilesi yapabilirsiniz. İsterseniz biraz bu konu üzerinde duralım,


Tek video olan ülkelerde genelde video açmak kolay değildir. Türkiye ip’sine dönerek bu sorundan kurtuluyoruz.Hangi ülkeyi istediysek onun ip’sini girdiğimizde o ülkeye ait videoları buluyoruz.Video ya tıkladığımız zaman yükleme işareti olan ve dönen simge çıkacaktır ve biz o başladığı anda Türkiye ip’sine dönüş yapacağız. Böylece videomuz bir kaç saniye sonra oynamaya başlayacak. Top eleven token hilesi için artık hazırız.Token hilesi yapıp video’yu kapatacağız ve bunu o sayfadaki tüm videolar için tekrarlayacağız.


Diğer bir yöntem ise anonymox ile us ve uk kısımlarında video izleyerek token hilesi yöntemidir. Sağ üst köşede free token yazan bir kamera işareti çıkar. Bu işarete tıklayarak video izlemeye devam edip günde 20 ile 30 token hilesi yapabilirsiniz. Bir başka yöntem de top eleven’e yine Türkiye ipsinden girdiniz. Win tokens supersonic kısmına girdik. Kazanılmış token kısmına sağ tıklıyoruz, Bildirileri alın! Durumu göster: Toplam 454524 kazanıldı yazan yere giriyoruz. Sonra bu kısmı sağ tıklayıp yeni pencerede açıyoruz. Sonra yine bilinen ip proxy yöntemini uyguluyoruz. Yalnız açık olan penceremizdeki top eleven oyunumuzda token yazan kısma bakıyoruz, her artışta video penceresini kapatıp tekrar açıyoruz.


Token hilesi için alternatifler


Öncelikle token hilesinin kısa bir süre geçerli olduğunu söyleyelim. Öncelikle bu programı kurmanız gerekiyor. Daha önce ip değiştirip video izlemeyenler için ideal token hilesidir. Neyse programı indirip kuruyoruz, bu token hilesinin birinci basamağı. Kurarken masaüstüne simge çıkart diyoruz ve en sonunda bilgisayarı yeniden başlat sorusuna hayır diyoruz. Kurulum bitince masaüstünden programı çalıştırıp Trials 3 days yazısına tıklıyoruz. Bu 3 günlük deneme token hilesi anlamına geliyor.


Gelen kutulara msn adresinizi yazıp tamam diyorsunuz. Hemen ardından msn kısmında mailimize gelen easy mesajı bulup key kısımını kopyalıyoruz ve programda açılan pencerede alt kısıma yazıyoruz, üste de yine mailimizi yazıp tamam diyoruz.Gelen mesaja devam dedikten sonra karşımıza ülke bayraklarının bulunduğu bir program gelecek, yanlarındaki artılardan bunları çoğaltabiliriz connect yazan yere bastığımızda sol üstteki bayrak resmi değiştirerek de oyuna topeleven.com’dan giriş yapın. Süpersonic ve matomydeki videoları izleyin, token hilesini gerçekleştirin. Bir videoda birden fazla token hilesi yapabilirsiniz. Token hilesi kazandığımızda sol üst köşede bayrağın sağındaki disconnect yazısına tıklayıp bayrağı Türkiye bayrağına çeviriyoruz ve programdan çıkıyoruz.


 



Kolay yoldan token hilesi

1 yorum: