28 Nisan 2014 Pazartesi

Top eleven para hilesi - Sınırsız para kazanma

Facebook top eleven para hilesi dediğimiz olayın aslında sınırsız para kazanmak için gereken bir yöntem olduğunu daha yazının başında belirtelim. Hemen hemen herkes google’da top eleven para hilesi‘ni aratıyor ancak top eleven’de nasıl para kazanırımı düşünmüyor. Bir tuşa basayım ve milyonlarca dolar param olsun diyebilirsin ancak oyunu bu derece heyecanlı ve vazgeçilmez kılan bu şekilde bir yöntem olmamasıdır. Her yazımızda bir iki kez vurgularım, top eleven hilesi neredeyse en az olan oyundur. Top eleven token hilesi için de bu geçerlidir.Hile değil, en etkili yöntem nedir. Bunun çabası içerisinde olmalıyız.


Top eleven para kazanma hilesi


Top eleven’de para kazanmak için bir çok yol olsa da biz bunların en etkili olanlarına, kolay yoldan para kazanma olayına değineceğiz. Bir kere en başında sponsorlarla anlaşma imzalayarak haftalık, günlük veya sezonluk para kazanmanız mümkündür. Bu zaten herkesin bildiği bir yöntemdir. Diğer yöntemler ise bilet satışlarından yani tribün gelirlerinden, şampiyonlar liginden veya bir üst lige çıkarak token kazanmaktır. Bilet gelirlerinizi mantıklı bir seviyede tutmanız evinizdeki maçlarda daha çok taraftarın maça gelmesi demektir. İlla para kazanacağım diye fiyatları çok yükseltmeniz takımınıza faydadan çok zarar getirecektir. Kupa ve şampiyonlar liginde maç kazanmanız ve seviye atlamanız top eleven para kazanmak açısından etkili yollardan biridir.


Top eleven para hilesi


Asıl vurgun yapmanız gereken top eleven para hilesi ise oyuncu satmaktır. Özellikle oyuncu yetiştirip, sıfır token karşılığında oyuncuyla kontrat imzalayıp, ligde en az bir sezon oynatarak oyuncuyu geliştirip, yıldızı artınca satmak size düşünemeyeceğiniz paralar kazandırabilir. Unutmayın, genç oyuncular hızlı gelişirler. Eğer oyuncu yetiştiremiyorsanız üzülmeyin, transfer listesinden yaşı küçük, en azından yarım sezon kadroda şans verebileceğiniz, antrenman yaptırarak geliştirebileceğiniz oyuncular alın ve bunları bir sezon oynatarak satın. Ana kadronuzu oluşturun ve yedek kadronuzda yaşlı oyuncular bulundurmayın, uğraşmayın derim. Genç oyuncularla yedek kulübenizi süslemek hem gelecek sezonun kadrosunu oluşturmanızda, hem de oyuncu satarak para kazanmanıza yardımcı olacaktır.


İşin özetine gelecek olursak mutlaka antrenman puanları toplayın, genç oyuncularla çalışın, yaşlı ve sırf takımda kadro dolduran oyuncularınızdan kurtulun, etkili transferler yapmak için sabah erken veya gece geç saatleri bekleyin. Top eleven para hilesinin tadını çıkarın derim.



Top eleven para hilesi - Sınırsız para kazanma

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder