26 Mayıs 2013 Pazar

Taktiğinizi Ayarlayıp İsimlendirin

Uzun süredir doğru taktiği bulma konusunda yazılar yazıyorum, bildiğiniz gibi top eleven’da bir tek doğru taktik yoktur, yani siz bir taktikle bütün rakiplerinizi yenemezsiniz. Tabi rakiplerinizle aranızda çok kalite farkı yoksa. Her rakibi yenebilecek mutlaka bir taktik, her taktiğe üstün gelebilecek başka bir taktik vardır diyoruz. Bunla ilgili de zaten rakibe göre diziliş tablosu yazımız sizlerden bayağı rağbet görüyor.


Bu yazımızda taktiğimizi ayarlayıp isimlendirme konusunda bir yazı ve video ekleyerek işlerinizi kolaylaştırmayı düşündük. Taktik ayarlamak için, önce oyuna giriş yapıp, kadromuzu açıyoruz. Hemen yukarıda dizilişler şeklinde bir kısım göreceksiniz ( formations ), buradan taktik seçtiğinizde takımınızın bu taktiğe göre otomatik dizildiğini göreceksiniz. Aktif taktikler, hazır taktikler ve hemen yanında bir kalem işareti vardır.  Hazır taktiklerden de herhangi bir taktik seçtiğinizde bu taktik artık sizin aktif taktiğinizin yerine geçer. Taktiğinizi seçtikten sonra hemen sağdaki kalem işaretine tıklayın ve bu taktiği isimlendirin. Emirlerini de ayarlayın ve artık her maç bu taktiğin emirleri neydi diye düşünmeyin.


 



Taktiğinizi Ayarlayıp İsimlendirin

21 Mayıs 2013 Salı

Top Eleven Token Hilesi ve Hileleri

Öncelikle ip değiştirmeyi öğrenmeyen arkadaşımız kalmamıştır heralde, hala bilmeyen varsa sitemiz üzerinden küçük bir gezintiyle bulabilir. Top eleven’da nasıl token kazanacağımızı, bunu nerelerden nasıl yapacağımıza değineceğiz, başlık başlık inceleyeceğiz. Top eleven token hilesi için;


  • Bize gerekenler.

  • Yapmanız gerekenler.

  • Bilmeniz gerekenler.

  • Resimli anlatım.

  • Herşeyi yaptım neden token gelmedi.

  • Reklam ve video izleyerek token kazanma.

Konularını sıra ile ele alacağız.


Bize Gerekenler


  • Top Eleven Hesabı, herkeste vardır heralde icon smile

  • Bir mail adresi, mümkünse yahoo, gmail veya outlook.

  • İyi bir internet tarayıcı, chrome önerebilirim.

  • Biraz da boş zaman icon smile

Yapmanız Gerekenler


  • İnternet tarayıcınızdan çerezlere izin verin

  • İnternet tarayıcınızdan popuplara izin verin

  • Javascripti aktif edin

Bilmeniz Gerekenler


  • Unutmayın, bu işlemler vakit alır.

  • Formları doldururken vereceğiniz adres mail ve telefon numaraları muhakkak karşılığını buluyor olmalıdır.

  • İşlemleri dikkatli yapmazsanız sponsorlardan ban yeme ihtimaliniz yüksektir.

  • Her ülke için sponsorlar ayrı teklifler verirler, güncel teklifleri muhakkak takip edin.

  • Tamamladığınız anket ve formların mutlaka ekran görüntüsünü alın.

  • Bazı sitelerde yer alan zamanı geçmiş tekliflerle uğraşmayın, muhtemelen herhangi bir token kazanmazsınız.

Resimli Anlatım


Aşağıda Almanya ip’si ile bağlanılan Matomy tekliflerini içeren bir ekran görüntüsü yer alıyor. Bu ekrana ulaşmak için, Win Tokens’e girin, sonra Buy Tokens’e girin ve tekliflere girin, burada biz matomy’e girdik örneğin.Interface


 


  • Burada kategoriler şeklinde token kazanabileceğiniz sponsorlar yer alıyor.

  • Herhangi birine tıkladığınızda teklifi göreceksiniz, ingilizceniz kötüyse google translate kullanın.

  • Teklifleri uygun şekilde doldurduktan sonra muhahhak ekran görüntüsünü alın.

Herşeyi yaptım neden token gelmedi


Öncelikle şunu söyleyeyim tamamlanan anket veya formlar için tokenler 24 saati bulan bir sürede gelebilir, hemen umutsuzluğa kapılmayın. Eğer bir gün süre geçti ve gelmediyse ingilizce olarak ”Show offers”, “Inquiry”, “Offer Status” kısımlarına girerek, ekran görüntüsünü aldığınız resmi yollayın.


Reklam ve video izleyerek token kazanma.


Token kazanmanın diğer bir yolu, video veya reklam izlemedir. Bunun için önce top eleven’a girin, sonra sağ üst köşeden aşağıdaki resimdeki yere girin.


Tokens by videos


 


Teklifler bazen farklılık gösterebilir, bazen 1 video izleyerek 1 token, bazen de 3-4 video izleyerek 1 token kazanabilirsiniz. Videoyu izledikten sonra Next Video veya Earn More kısmına tıklayınız.



Top Eleven Token Hilesi ve Hileleri

17 Mayıs 2013 Cuma

Top Eleven Yükseltmeler Tablosu Mükemmel

Merhaba arkadaşlar bu tabloda 12.levele kadar top eleven yükseltmelerini bir araya toplamaya çalıştık. Buradaki bilgilerin yüzde yüz doğru olduğunu idda etmiyorum, arada kaçırdığım şeyler olmuş olabilir ancak genel anlamda bir fikrinizin oluşması için size fayda sağlayacağı kesin.


Tablodaki siyah kısımlar oyuna yeni başlayan her oyuncuya oyunun verdiği kısımlardır. Gelin bu yükseltmeleri hep beraber inceleyelim.


Stadyum


Bir futbol takımının sahip olması gereken en temel şey. Stadyumlarınızı ve koltuk sayılarınızı yükseltmenizle birlikte de mevcut stadyumunuz daha büyük bir hal alır. Bilet satışlarınızın artmasına paralel olarak, gelirleriniz artar. Maçları kazandıkça taraftar sayınız artar, maça gelmek isteyen taraftarınızın artmasıyla birlikte daha büyük bir stadyuma ihtiyaç duyarsınız. Bilet fiyatlarınızı uygun ayarlamanız takdirde stadınız full dolar ve bu oyuncularınızın performansına ekstra katkı yapar.


Koltuklar


Stadyumunuzun kapasitesini artırır, ayrıca yeni yapacağınız stadın maliyetini ve süresini oldukça kısaltır.


Saha


Saha en önemli bileşenlerden biridir, takım performansı ve oyuncu sakatlanmaları açısından mutlaka geliştirmeniz gereken yükseltmelerin başında gelir. Özellikle alt seviyelerde sadece saha bile bir oyunun galibini belirlemede yeterli olabilir.


Işıklar


Bence bu oyunda ışıklar sadece gösterişe yarar. Ha akşam maçlarında ışıkların bir etkisi oluyor mu diye sorarsanız ona birşey diyemem ama ışık yoksa her iki takım için de yok, öyle değil mi icon smile


Medikal


Yaralanmalar olduğunda, sakatlık süresinin kısalması ve yaralanma risklerinin azalması için geliştirilmesi gereken yapılardır.


Restoranlar/Hizmetler


Buradaki yapıların maç gelirlerinizi artırmada çeşitli rolleri vardır.


Otopark


Evinizdeki maçlarda bilet satışlarının artması için otoparka ihtiyacınız vardır.


Antrenman


Antrenman sahalarınızı geliştirin ancak oyuncunun hızlı gelişmesine katkısı tartışılır.


Gençlik Kampları


Gençlik kamplarını geliştirmeniz çok önemlidir, kaliteli oyuncular yetişmesini sağlar.


Skorboard


Herhangi bir katkısı olduğu tartışılır icon smile


Bu tablodan detayları görebilirsiniz.


yükseltmeler



Top Eleven Yükseltmeler Tablosu Mükemmel

14 Mayıs 2013 Salı

Top Eleven En Çok Sorulan Sorular (6.Bölüm)

Merhaba, en çok sorulan sorular yazı dizimizin 6.bölümü ile karşınızdayız. Bu bölümde oyuncu sakatlanmaları, tuttuğumuz takımın logoları ve formaları,


17) Oyuncularım neden çok fazla sakatlanıyor ?


Oyuna yeni başlayanların, sakatlanma olayına anlam verememelerini anlayabiliyorum, top eleven’da hemen hemen iki maçta bir oyuncularınızın sakatlandığını görürsünüz. Bu duruma alışamadıysanız, artık alışın derim. Sakatlanmala nedenlerinin en başında, sert bir oyun tarzı benimsemenizdir, yani sert savunma veya sert hücum oynatmanız oyuncularınızın sakatlanma riskini artırır. Maçlara düşük moralli oyuncuları oynatmak da sakatlık riskini artırır. Veya hiçbir şey yapmadan da oyuncu sakatlanabilir. Biz oyuncularım nasıl sakatlanmaz sorusundan çok, sakatlanırsa ne yapmamız gerekir bunun üzerinde duralım, kasanızda muhakkak bol tedavi puanı bulundurun, zorlu maç trafiklerinde bunlara çok ihtiyaç duyacaksınız, sakatlanan oyuncuları eğer zayıf bir rakiple oyunuyorsanız oynatmayın ve alternatif bir oyuncunuzu kullanın ki tedavi puanlarınız hemen tükenmesin.


18) Tuttuğum takımın formasını neden satın alamıyorum ?


Nordeus, bu konuyla ilgili avrupanın üst düzey takımlarıyla anlaşmalar yapmaktadır. Ancak bu reklam anlaşmaları oldukça maliyetli şeylerdir, takımlar büyük paralar talep edebilmektedir. Belki de bir gün hepimiz gönlümüzdeki takımın logosuyla ve formasıyla maçlara çıkabileceğiz.


19) Bazı takımlar neden maçlara 11 kişiden az çıkıyor ?


Bazı maçlarda rakip takımların 11 kişiden az kişiyle oluştuğunu görürsünüz, bunun sebebi kişinin takımıyla ilgilenmemesi ve sözleşme yenilenmeyen oyuncuların takımlarını terketmesi, maça çıkmak için takımda 11 kişinin bulunmamasıdır. Bu durumda bir rakiple karşılaştığınızda maçtan 3-0 galip ayrılırsınız.



Top Eleven En Çok Sorulan Sorular (6.Bölüm)

13 Mayıs 2013 Pazartesi

4-1-3-2'ye Karşı Diziliş ve Emirler

Bu yazımızda 4-1-3-2 taktiğine karşı neler yapabileceğimizi anlatmaya çalışacağım. Bu taktiğin genel dizilişi şu şekildedir;


DL-DC-DC-DR

—-DMC——

ML-MC-MR

—ST-ST—–


Bu dizilişe karşı önerdiğim takım dizilişi ; 3-2-2-2-1


———DC-DC-DC——–

DML(K)———-DMR(K) (DML ve DMR oyuncunuz yoksa DL ve DR kullanın ancak kırmızı okları kaldırın )

——–MC-MC———–

AML————-AMR (her ikisi de kırmızı ok)

———–ST————-


Emirleriniz ise şu şekilde olmalı;


Takım Anlayışı: Normal

Pas Yönü: Her iki kanattan

Pres Tarzı: Kendi Sahanda

Top Çalma Tarzı: Normal

Pas Atma:Kısa

Markaj Tarzı: Bölgesel

Ofsayt : İşaretli

Kontra Atak: İşaretli


Gelelim neden bu taktiği tercih ettiğimize; 4-1-3-2 taktiğinin birkaç ayrı varyasyonu olabilir, örneğin ortadaki ML ve MR oyuncularının yerine ortayı 3′leyip 3 adet MC kullanılabilir, ama bu şekilde kanatlara yığılmış takımlar için önce kanatları kapatıp, sonra esas bizi vurmak istediği noktalardan, yani kanatlardan rakibimizi vuracağız. Bunun için dikkat ettiyseniz, DML ve DMR oyuncuları kullandık, yine ortasahada kullandığımız AML ve AMR oyuncularının gizli forvet özelliklerinin bulunması, bol pozisyon yakalayıp girdiğimiz pozisyonları gole çevirmemizi sağlayacaktır.



4-1-3-2'ye Karşı Diziliş ve Emirler

10 Mayıs 2013 Cuma

3-5-2'ye Karşı Diziliş ve Emirler

Top eleven rakibe göre diziliş yazı serimize son sürat devam ediyoruz, bu yazımızda 3-5-2 takım dizilişinin zayıf ve güçlü yönlerini ele alıp, bu dizilişe karşı başarılı olmak için hangi dizilişleri kullanmamız gerektiği konusuna değineceğiz.


3-5-2 taktiğinin esas zayıf noktası, kanatlarda ve savunmada oyuncu sayısının az olmasıdır, orta sahadaki 5 oyuncu güçlü top hakimiyeti sağlar, bu yüzden maçta yüksek top hakimiyeti beklemeyin ancak bu taktiğin atak orta saha oyuncusu barındırmaması, yüksek top hakimiyetine rağmen gol sayısını artırmaz, sadece topla oynama oranı artar ve 3-5-2 taktiğiyle oynayan kişinin ataklarını kolayca kesebilirsiniz.


Bu taktiğe karşı başarılı olmak için bir çok yol vardır, ancak ben size bu işi mekanik anlamda bitireceğiniz 2 taktik önereceğim.


4-5-1 V-Tarzı


Bu taktikle rakibe çok güçlü ataklar yapacağız. Özellikle kanatlardan çok saldırgan bir tutum sergileyeceğiz. Ayrıca MC oyuncularımız atağa çıktığında DMC oyuncumuz kırmızı ok sayesinde onların boşalttığı merkezi kapatacak.


————-ST—————

AML———————AMR

———MC——-MC———

————DMC (K)———

DL (K)—-DC–DC—-DR (K)


Veya takım kadronuza uygunsa aşağıdaki taktiği de deneyebilirsiniz.


———–ST————

AML—————–AMR

——MC–MC–MC—–

DML—————-DMR

———-DC–DC——–


Bu iki takım dizilişi için de emirler şu şekilde olmalı;


Takım Anlayışı: Normal (Eğer takımınız sizden güçlüyse, sert hucüm yapın onu kendi silahıyla vurmayı deneyin)

Pas Yönü: Karışık

Pres Tarzı: Kendi Sahanda

Top Çalma Tarzı: Normal

Pas Atma:Her iki kanattan

Markaj Tarzı: Bölgesel

Ofsayt : İşaretli

Kontra Atak: İşaretli



3-5-2'ye Karşı Diziliş ve Emirler

9 Mayıs 2013 Perşembe

3-4-3'e Karşı Diziliş ve Emirler

Merhaba arkadaşlar top eleven diziliş ve emirler serisinin 3.yazısı ile karşınızdayız, rakibiniz 3-4-3 taktiğiyle oynuyor ve sizin nasıl oynamanız gerektiğiniz konusunda bir fikriniz yoksa, bu yazıyı dikkatlice okumanızı öneriyorum. Bu yazımızda 3-4-3 taktiğinin güçlü ve zayıf yönleri, aynı zamanda bu taktiğe karşı nasıl başarılı olabileceğimiz üzerinde duracağız.


3-4-3 taktiğinin en güçlü yönü orta sahayı boş veya az adamla bırakmanız durumunda rakinizin sizi darmadağın etmesidir. Ancak, hemen moralinizi bozmayın, bu taktiğin en büyük zaafı kontra atağa açık olmasıdır, yani etkili kontra ataklarla rakibinizi neye uğradığına şaşırtabilirsiniz. Yok ben kontra atak sevmiyorum diyorsanız diğer bir zaaf olan kanatlara geçelim, eğer güçlü AMR, AML veya AMC oyuncularınız varsa, rakibinizin DML, DMR ve DMC eksikliğinden faydalanıp o yenilgiyi tadarken siz de ona sıcak bir çay ısmarlayabilirsiniz.


Her neyse, eğer bu taktikle oynayan biriyle karşılaşıyorsanız, orta sahayı güçlü tutmalısınız, rakibinizden daha fazla orta saha oyuncusu kullanmalısınız. Aşağıda nasıl oynamanız gerektiğine keyfinize göre tabi ki oyuncularınıza göre karar vereceğiniz defansif ve ofansif dizilişler verilmiştir.


DEFANSİF TAKTİK ÖNERİLERİ


3-2-2-2-1 ( 5-2-2-1)

———ST———

AML————AMR

—–MC—–MC—-

DML————DMR

—-DC–DC–DC—-


4-4-2 (veya 4-4-1-1)

———ST—-ST———

—————————–

ML(K)–MC–MC–MR(K)

—————————-

DL(K)–DC–DC–DR(K)


        3-5-1-1

———–ST———–

———-AMC———-

ML–MC–MC–MC–MR

————————-

—–DC—DC—DC—–


Parantez içinde ”K” harfi yazanlar Kırmızı Ok olacak, yani ileri çıkacaklar. Kullanabileceğiniz emirler ise şu şekilde.


Takım Anlayışı: Defansif veya Normal. ( Rakibiniz sizden çok güçlüyse defansif yapın )

Pas Yönü: Karışık

Pres Tarzı: Kendi Sahanda

Top Çalma Tarzı: Normal

Pas Atma: Karışık

Markaj Tarzı: Adam Adama

Ofsayt : İşaretsiz

Kontra Atak: İşaretli


OFANSİF TAKTİK ÖNERİLERİ


4-3-2-1 Yılbaşı Ağacı

———-ST———

—–AMC—AMC—-

ML——MC——-MR

———————

DL—-DC–DC—-DR


4-3-2-1

———ST———-

AML————AMR

—-MC–MC–MC—

———————-

DL—-DC–DC—-DR


Emirler şu şekilde olmalı ;


Takım Anlayışı: Ofansif

Pas Yönü: Karışık

Pres Tarzı: Tam Saha Pres

Top Çalma Tarzı: Normal

Pas Atma: Kısa

Markaj Tarzı: Bölgesel

Ofsayt : İşaretli

Kontra Atak: İşaretli


Ayrıca belirtmek isterim ki yukarıdaki ofansif ve defansif diziliş örneklerini ve emirleri, illa 3-4-3 taktiğine karşı değil, sürekli takım anlayışı olarak da benimseyebilirsiniz.



3-4-3'e Karşı Diziliş ve Emirler

7 Mayıs 2013 Salı

4-3-3'e Karşı Diziliş ve Emirler

4-3-3 takım dizilişine karşı nasıl oynamanız gerektiğini, taktiğin açıklarını ve kullanmanız gereken emirleri anlatacağım bu yazıda, aşağıda vereceğim top eleven takım dizilişlerini ve emirleri illa 4-3-3′e karşı değil, sürekli taktiğiniz olarak da kullanabilirsiniz.


4-3-3 dizilişinin en ölümcül kusuru kanatlarda bir adam olmasıdır, yani bu taktiğe karşı bir taktik oluşturacak ve karşı takımı yeneceksek muhakkak kanatları kullanmalıyız. Orta sahada kanat yoğunluğu fazla olan taktiklerden birini seçmemiz gerekiyor, tam da bu noktada kullanabileceğimiz bir kaç diziliş var. Bunlar;


        3-1-3-2-1

———-ST———-

AML————–AMR

—-MC–MC–MC—-

———DMC———

—-DC–DC–DC—–


            4-1-4-1

—————-ST————–

———————————

ML (K)–MC—-MC—-MR (K)

————–DMC (K)——-

DL (K)–DC–DC——DR (K)


          3-3-2-2

——–ST—-ST—–

AML————–AMR

—-MC–MC–MC—-

———————–

—-DC–DC–DC—-


Dikkat ederseniz bu üç taktikte de orta sahanın kanatlara doğru olan kısımlarında yoğun oyuncular vardır. Bu üç taktik için de emirleriniz şu şekilde olsun.


EMİRLER


Takım Anlayışı: Ofansif

Pas Yönü: Karışık

Pres Tarzı: Kendi Sahanda

Top Çalma Tarzı: Normal

Pas Atma: Karışık

Markaj Tarzı: Adam Adama

Ofsayt : İşaretli

Kontra Atak: İşaretli


Tekrar belirteyim buradaki 3 taktiği ve emirleri kullanarak herhangi bir takım oluşturabilirsiniz.



4-3-3'e Karşı Diziliş ve Emirler

6 Mayıs 2013 Pazartesi

4-4-2'ye karşı diziliş ve emirler

Uzmanına sorun kısmında en çok aldığım soruların başında hangi taktiğe karşı nasıl oynamalıyım ve emirlerim nasıl olmalı sorusu geliyor, bu konu hem beni hem de sizi yeterince aydınlatacak, hiçbir sitede bulamayacağınız bu konudaki diziliş ve emirlerin tamamı üst düzey oyuncular tarafından denenmiş ve başarılı sonuçlar alınmıştır.


Hepimiz sürekli olarak yeni diziliş arayışına girer ve dizilişe göre emirlerin nasıl olması gerektiği konusunda sıkıntı çekeriz. Bu başlığı okumadan soru soranlardan artık soru almayacağım ona göre icon smile Şaka bir yana umarım herkes için faydalı olur. Biraz uzun bir yazı olacak ama sık sık girip bu yazıya bakacağınıza eminim, yazı içerisinde hangi taktiğe karşı nasıl oynamanız gerektiği ve emirlerinizin, oklarınızın nasıl olması gerektiği yazıyor. Bu yazıdan hem rakibinize karşı diziliş geliştirebilir hem de emirlerinizin nasıl olması gerektiğini bulabilirsiniz. Başlıyoruz.


4-4-2


4-4-2 taktiği top eleven’da çok güçlü bir taktik değil, savunma ve ortasaha’ya hükmedebiliyorsunuz ancak atak açısından yeterince iyi değil. Bu dizilişe karşı kazanmak için güçlü orta saha oyuncularınızın (MC) olması gerekiyor. Bu dizilişe karşı başarılı olabileceğiniz taktik, 4-5-1 V tarzıdır. DMC oyuncunuzu kırmızı ok olacak şekilde işaretleyin, aşağıda net bir şekilde görülüyor, MC oyuncularınız atağa çıktığında DMC oyuncunuz orta sahayı kapatacak ve güçlü bir atak organizasyonu sağlayacaktır.


————-ST—————

AML———————AMR

———MC——-MC———

————-DMC (KIR)——                DMC kırmızı ok olacak.

DL—- —-DC–DC———DR


Eğer maçta geriye düşerseniz ekstra avantaj sağlamak için AML ve AMR oyuncularınızı da kırmızı ok olacak şekilde ayarlayın.


Emirler


Takım Anlayışı: Ofansif

Pas Yönü: Karışık

Pres Tarzı: Kendi Sahanda (Ofsayt işaretsiz,kontra atak işaretli) veya Tam Saha (Ofsayt işaretli,kontra atak işaretli)

Top Çalma Tarzı: Normal

Pas Atma: Karışık

Markaj Tarzı: Bölgesel


Burada önemli bir nokta var, eğer kontra atak veya ofsayt taktiğini işaretlediyseniz rakibinizin AML AMC veya AMR oyuncusu olmamalı. Eğer rakibinizde bunlar varsa ikisini de işaretlemeyin.


Bir sonraki yazımızda 4-3-3 taktiğini ele alacağız. Yazının devamı yakında…



4-4-2'ye karşı diziliş ve emirler

Top Eleven Yanlış Dizilişler ve Sürekli Baskı Yeme

Top eleven’da doğru bildiğiniz yanlışları yok etme adına top eleven’da yanlış dizilişler ve sürekli baskı yeme konusunu ele almak istedim.


Takımınızda olması gerekenler:


  • Kaleciniz. ( Kalecinizin mevkisi GK olmalı, yani doğal sonradan kendinizin icad etmediği bir kaleci olmalı, ör ST gibi )

  • 3 Defans oyuncusu. ( Bu oyuncuları çeşitli kombinasyonlarda kullanabilirsiniz 3 DC oyuncusunu kastetmiyoruz ama başında ‘D’ harfi olacak oyuncunun.

  • Kanatlarda en az bir, en fazla 2 oyuncu olmalı. ( Tutup da DL,ML ve AML oyuncusunu arka arkaya dizmeyin.)

  • En az üç orta oyuncusu. ( Yani içinde M harfi geçen (DM*, M*, AM*) oyuncuları gibi )

  • Rakip sahada en az 4 oyuncu

  • En az bir forvet oyuncusu.

Bunlardan herhangi biri takımınızda eksikse, hatalı bir dizilişle oynuyorsunuz demektir. Ve bu sizin topla oynama oranınızı ciddi oranda düşürecektir. Topla oynama seviyeniz ortalama 20% civarında olacaktır.


Aşağıda yanlış dizilişlere bir kaç örnek verilmiştir.


— ST — ST —

—— AC ——-

ML — MC — MR

—— — – DMR

DL — DC — DR


— — ST ——

AML — – — –

– MC MC MC –

DML -DMC — –

– DC DC DC –


— ST ST — —

– AMC — — —

– — — MC MR

–DMC — — —

– DC DC DC DR


— ST ST ST —

AL — — — AR

— — — — —

— — — — —

DL DC DC DC DR


— ST ST ST —

AL — — — AR

— — — — —

— — DM — —

DL DC — DC DR


— ST ST ST —

AL — — — AR

— — MC — MR

— — — — —

DL — DC — DR



Top Eleven Yanlış Dizilişler ve Sürekli Baskı Yeme

3 Mayıs 2013 Cuma

Büyük Sürprize Hazır Olun! Forumumuz Açılıyor ! Moderatör Olun !

Bugüne dek sizlerin desteğiyle çığ gibi büyüyen Topeleventr.net ailesi yepyeni bir döneme hazırlanıyor.


Hergün binlerce kullanıcının ziyaret ettiği ve paylaşımda bulunduğu Topeleventr’yi daha aktif kullanabilmeniz için çok yakında forum sistemimizi aktif hale getireceğiz. Peki forum sisteminin siz değerli üyelerimiz adına getirisi ne olacak?


  • Topeleven ile ilgili bilgilere artık çok daha hızlı ve kolay ulaşacaksınız.

  • Sadece site yönetimi değil, sizler de Topeleven ile ilgili bilgi paylaşımında bulunabileceksiniz.

  • Forumun avantajı olan sosyalizasyonla birlikte hem diğer kullanıcılarla iletişime geçebilecek, hem de bilgi alışverişinde bulunabileceksiniz.

  • Özgürce soru sorup, bilmek istediklerinize çok daha kolay cevap alabileceksiniz.

  • Forumdaki sohbet bölümlerinde hem takımınızı hem de maçlarınızı diğer kullanıcılarla paylaşarak kritikler yapabileceksiniz.

  • Aktif bilgi akışı ve sohbet ortamı sayesinde günün her saati forumda keyifle vakit geçirebileceksiniz.

  • Sadece Topeleven değil günlük hayatın içerisinde yer alan birçok konu hakkında tüm Topeleven fanları ile sohbet edebileceksiniz.

Ve daha aklınıza gelmeyen birçok yenilik…


Şimdi sıkı durun! Birçoğunuzu yakından ilgilendirdiğini düşündüğümüz bir haberimiz daha var: Forum sistemiyle birlikte “Moderatörlük” başvurularını da değerlendirmeye başlıyoruz…


- Günün büyük bölümünü internette geçiriyorsan,


- Topeleven hakkında bilgiliyim diyorsan,


- İnsanlarla ilgilenmekten, onları sevk ve idare etmekten hoşlanıyorsan,


- Lider ruhuna sahip olduğunu düşünüyorsan,


- Sosyal olmayı seviyorsan,


- Sabırlı, düzenli, titiz ve çalışkan bir kimliğe sahipsen,


- Türkçeyi etkin ve doğru kullanabiliyorsan,


Ne duruyorsun? Hemen başvurunu yap ve bu büyük ailenin yönetim kadrosundaki yerini al!


Altyapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmekte. Mümkün olan en yakın zamanda forum sistemimizi aktif hale getirip siz değerli üyelerimize duyurusunu yapacağız. Bizimle kalmaya devam edin…


Başvurularınızda Doldurmanız Gereken Form


Başvuru yapacak kullanıcılarımızın aşağıdaki formu doldurarak yazının sonunda vermiş olduğumuz iletişim adreslerine mail atmalarını rica ederiz.


Ad:


Soyad:


Doğum Tarihi:


Öğrenim Durumu:


Günün Kaç Saatini İnternette Geçiriyorsunuz?:


Daha Önceki Yöneticilik Deneyimleriniz:


 


Başvurularınız İçin İletişim Adresi


selman@topeleventr.net



Büyük Sürprize Hazır Olun! Forumumuz Açılıyor ! Moderatör Olun !