14 Mayıs 2013 Salı

Top Eleven En Çok Sorulan Sorular (6.Bölüm)

Merhaba, en çok sorulan sorular yazı dizimizin 6.bölümü ile karşınızdayız. Bu bölümde oyuncu sakatlanmaları, tuttuğumuz takımın logoları ve formaları,


17) Oyuncularım neden çok fazla sakatlanıyor ?


Oyuna yeni başlayanların, sakatlanma olayına anlam verememelerini anlayabiliyorum, top eleven’da hemen hemen iki maçta bir oyuncularınızın sakatlandığını görürsünüz. Bu duruma alışamadıysanız, artık alışın derim. Sakatlanmala nedenlerinin en başında, sert bir oyun tarzı benimsemenizdir, yani sert savunma veya sert hücum oynatmanız oyuncularınızın sakatlanma riskini artırır. Maçlara düşük moralli oyuncuları oynatmak da sakatlık riskini artırır. Veya hiçbir şey yapmadan da oyuncu sakatlanabilir. Biz oyuncularım nasıl sakatlanmaz sorusundan çok, sakatlanırsa ne yapmamız gerekir bunun üzerinde duralım, kasanızda muhakkak bol tedavi puanı bulundurun, zorlu maç trafiklerinde bunlara çok ihtiyaç duyacaksınız, sakatlanan oyuncuları eğer zayıf bir rakiple oyunuyorsanız oynatmayın ve alternatif bir oyuncunuzu kullanın ki tedavi puanlarınız hemen tükenmesin.


18) Tuttuğum takımın formasını neden satın alamıyorum ?


Nordeus, bu konuyla ilgili avrupanın üst düzey takımlarıyla anlaşmalar yapmaktadır. Ancak bu reklam anlaşmaları oldukça maliyetli şeylerdir, takımlar büyük paralar talep edebilmektedir. Belki de bir gün hepimiz gönlümüzdeki takımın logosuyla ve formasıyla maçlara çıkabileceğiz.


19) Bazı takımlar neden maçlara 11 kişiden az çıkıyor ?


Bazı maçlarda rakip takımların 11 kişiden az kişiyle oluştuğunu görürsünüz, bunun sebebi kişinin takımıyla ilgilenmemesi ve sözleşme yenilenmeyen oyuncuların takımlarını terketmesi, maça çıkmak için takımda 11 kişinin bulunmamasıdır. Bu durumda bir rakiple karşılaştığınızda maçtan 3-0 galip ayrılırsınız.



Top Eleven En Çok Sorulan Sorular (6.Bölüm)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder