17 Mayıs 2013 Cuma

Top Eleven Yükseltmeler Tablosu Mükemmel

Merhaba arkadaşlar bu tabloda 12.levele kadar top eleven yükseltmelerini bir araya toplamaya çalıştık. Buradaki bilgilerin yüzde yüz doğru olduğunu idda etmiyorum, arada kaçırdığım şeyler olmuş olabilir ancak genel anlamda bir fikrinizin oluşması için size fayda sağlayacağı kesin.


Tablodaki siyah kısımlar oyuna yeni başlayan her oyuncuya oyunun verdiği kısımlardır. Gelin bu yükseltmeleri hep beraber inceleyelim.


Stadyum


Bir futbol takımının sahip olması gereken en temel şey. Stadyumlarınızı ve koltuk sayılarınızı yükseltmenizle birlikte de mevcut stadyumunuz daha büyük bir hal alır. Bilet satışlarınızın artmasına paralel olarak, gelirleriniz artar. Maçları kazandıkça taraftar sayınız artar, maça gelmek isteyen taraftarınızın artmasıyla birlikte daha büyük bir stadyuma ihtiyaç duyarsınız. Bilet fiyatlarınızı uygun ayarlamanız takdirde stadınız full dolar ve bu oyuncularınızın performansına ekstra katkı yapar.


Koltuklar


Stadyumunuzun kapasitesini artırır, ayrıca yeni yapacağınız stadın maliyetini ve süresini oldukça kısaltır.


Saha


Saha en önemli bileşenlerden biridir, takım performansı ve oyuncu sakatlanmaları açısından mutlaka geliştirmeniz gereken yükseltmelerin başında gelir. Özellikle alt seviyelerde sadece saha bile bir oyunun galibini belirlemede yeterli olabilir.


Işıklar


Bence bu oyunda ışıklar sadece gösterişe yarar. Ha akşam maçlarında ışıkların bir etkisi oluyor mu diye sorarsanız ona birşey diyemem ama ışık yoksa her iki takım için de yok, öyle değil mi icon smile


Medikal


Yaralanmalar olduğunda, sakatlık süresinin kısalması ve yaralanma risklerinin azalması için geliştirilmesi gereken yapılardır.


Restoranlar/Hizmetler


Buradaki yapıların maç gelirlerinizi artırmada çeşitli rolleri vardır.


Otopark


Evinizdeki maçlarda bilet satışlarının artması için otoparka ihtiyacınız vardır.


Antrenman


Antrenman sahalarınızı geliştirin ancak oyuncunun hızlı gelişmesine katkısı tartışılır.


Gençlik Kampları


Gençlik kamplarını geliştirmeniz çok önemlidir, kaliteli oyuncular yetişmesini sağlar.


Skorboard


Herhangi bir katkısı olduğu tartışılır icon smile


Bu tablodan detayları görebilirsiniz.


yükseltmeler



Top Eleven Yükseltmeler Tablosu Mükemmel

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder