24 Ocak 2014 Cuma

Güncel Top Eleven Token Hilesi

Güncel top eleven token hilesi bulmak için araştırma yaptığınızda karşınıza bir çok süresi geçmiş top eleven hilesi çıkacaktır. İlk önce top eleven token hilesi neden gereklidir ve bunu doğru yollarla nasıl kazanmak gerekir buna değinelim.


Top eleven hilesi‘ne en çok oyuncu transferlerinde, forma alımlarında veya stadyum yükseltmelerinde ihtiyaç duyulur. Top eleven token kazanmak için en etkili yol, doğru token kazanma tekniğini belirlemektir. Oyuna girip token kazanma kısmını seçtiğinizde karşınıza 4 bölüm çıkacaktır. Ne olursa olsun günde 1 token kazanabileceğiniz Nordeus, Her gün ziyaret ederek daha fazla token kazanabileceğiniz Speed, Ligin ilk 7 sezonunda kullanabileceğiniz ve rakiplerinizi yenerek token kazanabilceğiniz Topkers ve jetonları daha önceden alarak doğru yatırım yapabileceğiniz Topofone. Bu firmalardan herhangi birini seçtiğinizde takım formanıza bu firmaların reklamlarını almış olursunuz, bu sizin doğal yollarla kazanacağınız, top eleven’in size sunduğu birşeydir.


Top Eleven Token Hilesi İçin Alternatif Yollar


Top eleven token hilesi için bilinen en alternatif yol, top eleven’in size sunduğu anketleri doldurarak token kazanmaktır. Bu anketlerde sizen herhangi bir ürün deneyiminiz veya herhangi bir konudaki görüşleriniz istenmektedir. Bu anketlerde Türk sponsorları henüz göremedik, bu yüzden farklı ülkelerin anketlerini doldurmaya çalışacağız. Bu konuda yapmamız gereken ilk şey, devamlı güncellenen anketleri takip edip, uygun olan anketi seçmemizdir. Anketleri takip edip de Türkiye’den doldurmanıza izin vermediğinde, yapmamız gerekenler ise; ilk önce o anketin hangi ülke kullanıcıları için açıldığına bakıyoruz. Bu bizim ip değiştirerek o ülkeden girdiğimizi göstermemizi ağlayacak. Kullanmamız gereken ip değiştirme programlarına bakalım.


Top Eleven Token Hilesi İçin İp Değiştirme Programları


En çok kullanılan program Vpn One Click programıdır. İnternetten programı indiriyoruz..İndirip kurduktan sonra istediğimiz ip’den ve Ülkeden girerek anketleri doldurabiliyoruz. Belirli bir süre kullandıktan sonra programın süresi dolacak ve elite yapmamız istenecek. Ancak bunuda Win7 MAC Address Changer programını yükleyerek elite sorununubelirli bir süreyle erteleyebiliyoruz. Bu programla bunu devamlı tekrarlayabiliyoruz.En önemli teklif veren ülkeler İngiltere, Amerika, Fransa, Almanya, Avustralya ve Hollanda. Bu ülkelerde zaten en az 3 video ekleniyor onları izleyerek veya anketleri doldurarak token hilesi yapabiliyorsunuz.


Bu konuyla ilgili aşağıdaki videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum.



Top Eleven Ücretsiz Token Hilesi


Top eleven token hilesi arayışına girerken indirdiğiniz  hile programlarının virüs barındırmamasına dikkat edin, piyasada içinde virüs barındıran bir sürü hile sitesi var ve bunların birçoğu ingilizce erişilen siteler. Kaldı ki şu anda top eleven’da herhangi bir hack programı kurup direkt binlerce top eleven token kazanmak mümkün değil. Şu anda en çok token kazanabileceğiniz yöntem ip değiştirip sponsorlar yardımıyla token elde etmek olacaktır. En güncel top eleven token hilesi de sitemiz üzerinde barındırılmaktadır. Bulunan her hile anında sitemiz üzerinde yayınlanmaktadır bu yüzden virüs barındıran sitelerden kaçınmanızı öneriyorum. Hile arayışına girmeden önce sitemize göz atmayı unutmayın.



Güncel Top Eleven Token Hilesi

23 Ocak 2014 Perşembe

Top Eleven Hilesi

Top Eleven Hilesi


Top eleven football manager, oyuncuların teknik ve taktik becerilerinin yanı sıra token ve paraya dayanan bir oyundur. Bu nedenle top eleven hilesi oyunu  etkili oynamak, ligi üst sıralarda bitirmek (ilk 7′de) ve iddalı kadrolar oluşturmak için en çok aranan şeydir. Normal şartlarda hilesiz bir oyun oynamak her zaman daha  caziptir ancak oyunda dünya çapında bir çok oyuncu olduğu için, bu oyuncularla baş edebilmek gerçekten zor. Şimdi isterseniz top eleven hileleri‘ne bir göz atalım.


Top eleven token hilesi


Top eleven token hilesi için bir çok yol vardır. Sponsorlar size token kazanmak için bazı  seçenekler sunarlar, bu sponsorlar;


  • Nordeus Ne olursa olsun günde 1 token kazanın.

  • Speed Ekstra para kazanmak için her gün ziyaret edin.

  • Topkers Ligin ilk 7 sezonunda kullanılır, rakiplerinizi yenerek token kazanırsınız.

  • Topofone Jetonları önceden alarak yatırım yapın.

şeklindedir. Bunları kullanabileceğiniz gibi anket doldurarak, video izleyerek ve ip değiştirerek de top eleven hilesi ile token kazanabilirsiniz. Sitede top eleven token hilesi ile ilgili detaylı yazımızı inceleyin.


Top eleven para hilesi


Piyasada top eleven para hilesi veya top eleven hilesi adı altında geçen programlarla para kazanmanız mümkün değildir. Top eleven’de para kazanmanın püf noktası ucuz fiyatlara genç oyuncular alarak bunları geliştirip, sezon sonuna doğru bir üst lige çıkmadan önce bu oyuncuları yüksek fiyatlara satmaktan geçer. Bildiğiniz gibi kulübünüzde oynatmak üzere 22 kişilik bir kadronuz vardır. Bunların 11′ini as takım, 5′ini de yedek olarak düşündüğünüzde, geriye kalan 6 oyuncuyu çeşitli varyasyonlar için kullanabilirsiniz.


Bu 6 kişilik kontenjanı takımınızda para basan bir banka gibi düşünün, Sezon başında 20 milyona aldığınız bir oyuncuyu sezon sonunda 30-40 milyona sattığınızı düşünürseniz ortalama bir sezonda sadece transfer hamleleriyle 100 milyon gibi bir gelir elde edebilirsiniz.


Oyuncuların gelişimleri için antrenman yaptırmayı veya ara sıra takımda oynatmanız gerektiğini unutmayın.


Tokens Top eleven token hilesi


Top eleven moral, kondisyon, sakatlık puanı hilesi


Oyunda moral puanı, kondisyon puanı ve sakatlık puanı kazanmak için ya maçlarınızı izlemeli ya da arkadaşlarınızla karşılıklı gönderimde bulunmalısınız. Buradaki en önemli nokta kesinlikle arkadaşınızın gönderdikleridir, her gün birer adet kazandığımız puanları biriktirmemiz çok önemli, bunların ilerleyen zamanlarda ne kadar fayda getireceğini göreceksiniz. Arkadaşlarınıza moral puanlarını, kondisyon puanlarını, sakatlık puanlarını ve antrenman puanlarını muhakkak gönderin.


Özellikle kondisyon puanıyla oyuncularınızı bol antrenman yaptırarak oyuncu yıldızlarını artırmanız mümkün. Şu an panelimde bulunan 500 kondisyon puanıyla bir oyuncuyu ne kadar geliştirebileceğimi düşünebiliyormusunuz.


Şimdi gelelim yazının özetine, bu yazıdan her seviyede kullanıcının çıkarabileceği dersler  olduğunu düşünüyorum. Öyle bir program verin indirelim hoopp tokenler gelsin cebime top eleven hilesi yapayım diye beklemeyin. İnternette bu şekilde verilen programlara da güvenmeyin. Bu yazıdan bir sonuç çıkardım diyorsanız, bizi izlemeye de devam edin. Her konudaki sorunlarınızın püf noktalarına değinmeye çalışacağım. Şimdi arkanıza yaslanıp oyunun keyfini çıkarın.



Top Eleven Hilesi

19 Ocak 2014 Pazar

30.Seviye Oyuncudan Top Eleven Tüyoları

Top Eleven Football Manager, facebook üzerinden oynanan bir online oyundur. Nordeus tarafından Kasım 2011′da duyurulmuş, oyunu aylık ortalama 10 milyon oyuncu oynamaktadır. Top eleven oyuncularının taktik, diziliş ve emirlerini en iyi seviyeye getirerek ligi ilk 7′de bitirmesi sonucu bir üst lige çıkma mantığıyla işlemektedir.


30.Seviye Oyuncudan Top Eleven Tüyoları demişken oyundaki en önemli iki etken token ve paradır. Bu ikisine sahipseniz yapamayacağınız kadro, yenemeyeceğiniz takım yoktur. Bu tabi ki işin kolay yolu. Biz sitemizde top eleven para ve token’e nasıl sahip olabileceğinizi ve cebinizden paralar harcamadan nasıl başarılı olacağınız hakkında tüyolar vermeye çalışacağız.


Gelelim konu başlığımıza, 30.seviyeye nasıl geldim, bu seviyelere kadar neler yaşadım, bunlara biraz değinelim. Oyuna 1.seviyeden başladığınızda size rastgele atanmış bir kadro verilir. Oyuncuların yanlarında hangi bölgede oynadıkları yazar ve sizden bu oyuncuları o bölgelerde oynatarak iyi bir kadro oluşturmanız beklenir. ilk olarak oyuncuları doğal pozisyonlarına yerleştirin ve takım emirlerinizi kadro tipinize göre düzenlemeye çalışın. En iyi kadroyu ve emirleri oluşturabilmek için bir sezon beklemeniz sizin için faydalı olabilecek şeyler öğrenmenizi sağlayacaktır. İkinci aşama ise bir forma reklamı sözleşmesi ve token kazanma şeklinizi seçmeniz beklenmektedir. Reklam forması takımınızın para kazanması için en etkili yoldur, token ise en çok oyuncu transfer ederken işinize yarayacaktır.


Oyunun başlarında yani alt seviyelerde en çok token sıkıntısı çekeceksiniz, para kazanmak için oyuncu satacaksınız, dolu dolu kadrolarla oynayacaksınız ancak ilerleyen seviyelerde bu paralara çok ihtiyaç duyacaksınız, paralarınızı dikkatli kullanmanızı tavsiye ediyorum.


ilk 6-7 sezon kolaylıkla ligi ilk 7′de bitirip üst liglere çıkabilirsiniz ancak daha sonra rakiplerinizin kalitesi arttıkça oyun da zorlaşmaya başlar. Bu seviyelerde geniş kadrolar kurup, alternatifli oyun dizilişlerine sahip olmalısınız çünkü bu oyunda bir taktikle bütün takımları yenemezsiniz, bazen takım dizilişinizi ve taktiğinizi rakibin dizilişine göre ayarlamanız gerekecek. Bunları ben biliyorum başka şeyler anlat diyenler için, bazı püf noktalara değinelim.



Top Eleven Püf Noktalar


  • Paranızı harcarken dikkatli olun.

  • Token kazanma stratejinizi iyi belirleyin.

  • Kondisyon, moral ve sakatlık puanı kazanmaça çalışın.

  • Her maç öncesi oyuncularınızın morallerinin üst seviyede olmasına dikkat edin.

  • Oyuncularınıza maç primleri verin.

  • Genelde gelişim gösterebilecek genç ve yıldızlı oyuncular almaya çalışın.

  • Yükseltmelerinizi muhakkak yapın.

Şimdi bunları biraz açalım top eleven’de , para kazanmak için yapılması gerekenlerden yukarıda bahsettim, ancak en çok parayı sanırım genç oyuncular alıp, biraz geliştirdikten sonra onu daha yüksek paralara satmakla kazanabilirsiniz. Top eleven token kazanmak için çeşitli top eleven hileleri var ancak oyun size zaten token veriyor, oyuna her gün zaman ayıramıyorsanız, düzenli  olarak günde 1 token veren anlaşmayı seçmelisiniz. Tokenlerinizi biriktirerek, uygun transfer saatlerinde eksik bölgelerinize iyi oyuncular almaya çalışın.


Oyuncuların morallerinin yüksek olmasına dikkat edin, moralli oyuncular her zaman üst düzey performans gösteriyorlar. Sadece yüksek moralle bile sizden daha güçlü bir çok takımı yenebilirsiniz. Özellikle kupa ve lig maçlarında oyuncularınıza maç primleri vererek daha üst düzey performans göstermelerini sağlayın.


18-22 yaş arasındaki oyuncular gelişime açıktırlar, bu oyuncuları transfer etmeye çalışın, hele ki 1 tokene alırsanız tadından yenmez. Sizi en az iki üç sezon götürür, daha sonra yüksek fiyatlara satabilirsiniz.Önemli noktalardan birisi de stadyum yükseltmeleridir, bu yükseltmeler sizin daha çok paralar kazanmanızı, bilet satışlarınızı, takım moralinizi, oyuncu gelişimlerinizi ve daha bir çok faktörü etkiler. Gelişimleri takip ederek, yükseltmelerinizi yapın. Bu konuların her biri için daha sonra ayrıntılı yazıları bu ekranda bulacaksınız. İyi oyunlar.



30.Seviye Oyuncudan Top Eleven Tüyoları