28 Nisan 2013 Pazar

Kullanıcımızdan Gelen Mükemmel Top Eleven Tüyoları

Medya Direktörü arkadaşımız Selman Bey‘e yazısı için teşekkür ediyoruz, ve gönderdiği yazıyı hiç dokunmadan paylaşıyoruz. Site yönetimi adına Çorbaya Tuz adı altında göndermiş olduğu mailden ve benim de birşeyler öğrendiğim yazısından dolayı tebrik ediyoruz.


Merhaba arkadaşlar…


Bilirim hepimiz alıştık bu tarz yazıları üst seviye oyuncuların yazmasına. Lâkin, bu kez bir farklılık olacak ve Topeleven’da 1. Seviye bir oyuncu olarak sizlerle birkaç şey paylaşacağım.


Yaklaşık 12 yıldır futbol menajerlik oyunlarıyla haşır neşirim. Hemen hemen hepsindeki yapay zeka benzerliği Topeleven’da da mevcut. Bu nedenle Topeleven’a alışmak ve başarı yakalamak çok da zor olmadı.


Öncelikle takımımı ve ilk sezona ait değerlendirmeleri paylaşayım, ardından naçizane tavsiyelerimi sıralamaya geçeceğim.


İLK SEZON PUAN TABLOSU


top11


Sezon oldukça keyifli geçiyor. Takım taktiğe alıştı ve tüm oyuncular en iyi performanlarını ortaya koyuyorlar. İstatistik olarak en kötü oynayan 7 puan ile oynuyor.


KUPA DURUMU


top2


Tabloda görüldüğü gibi kupada yarı finale kalmayı başardık. Genelde 2 ve 3. seviye dişli rakiplerle eşleşmemize rağmen son derece keyifli maçlar oynayarak bu noktaya geldik.


TAKTİK ve KADRO


top3


top4


Bu paylaşımlardan sonra ufak ama maç kazandıran detaylar olan tavsiyelerime geçmek isterim.


  • Taktiğinizde mutlaka AML ve AMR oyuncularına yer verin, bu oyuncuları ileri ok ile gizli santrafor gibi oynatın. Tabi sürekli ileri çıkacakları için arkalarını da DMR ve DML oyuncuları ile kapatın. Unutmayın Defansif Orta Saha oyuncuları hem defansa hem ofansa katkı sağlarlar. Bu nedenle bu köprü görevini üstlenen oyunculardan kesinlikle taktiğinizde bulundurun. (DMC, DML, DMR)

  • Bir takımda başarılı olan taktik başka bir takımda başarılı olacak diye bir kaide yok. Başkasının namağlup taktiğini kendi takımınıza uyguladığınızda sonuç hüsran olabilir. Buna binaen kendi taktiğinizi deneme-yanılma yöntemiyle kendiniz oluşturun.

  • Mümkün olduğunca ofansif oynamaya özen gösterin. Topeleven’da defansif taktikler sadece skor korumaya yönelik programlanmış. Eğer kazanmak istiyorsanız rakip kim olursa olsun atak yapmak zorundasınız.

  • Kontra atak taktiğini benimsiyorsanız ve takımınızı bir kontratak takımı haline getirmek istiyorsanız kendi sahanızda pres yapmalısınız. Böylece rakibi üzerinize çekerek kontraya kalkabilirsiniz. Ancak sürekli hücum edip rakibi sahasına hapseden bir takım istiyorsanız kontratak tikini kaldırıp tam saha pres yapmalısınız.

  • DR ve DL oyuncuları Topeleven’da etkisiz eleman olarak programlanmış. Yani bir DL ve DR oyuncusunun yapabileceğini DC oyuncusu da yapabiliyor. Örneğin ben 3’lü savunma yapıp 3 DC oynatıyorum, her maç mutlaka 1-2 pozisyonda DC’ler kanatlardan bindirme yapıp orta girişiminde bulunuyorlar. Bu nedenle DR ve DL kullanmamanızı öneririm. Onun yerine 3 tane DC oynatıp Defansif Orta Saha oyuncularına (DMC,DMR,DML) ağırlık vermenizi öneririm. Zira az evvel de bahsettiğim gibi bu oyuncular köprü görevi üstlenirler.

  • Özel yeteneklerin çok etkili olduğuna inananlardanım. En etkilisi ise “Adam Adama Golcü” özelliğidir. Bu özelliğe sahip olan bir forvet bulursanız kaçırmayın. Oyun yetkilileri de bunun farkında olduğundan “Gözlemci” kısmında en nadir bulunan özel yetenekli oyuncular adam adama golcülerdir.

  • As kadro oyuncularınıza eğer o gün başka maç yoksa “Normal” seviyede germe antrenmanı yaptırın. Bunu çoğu kişi bilmez ama maçlardan sonra yapılan germe antrenmanı oyuncuların daha az sakatlanmasını sağlar.

  • Yedek oyuncularınıza da eğer o gün kullanmayacaksanız “Zor” seviyede hazırlık maçı ve kardiyo antrenmanı yaptırın, böylece onların da gelişimini aksatmamış olursunuz.

  • Dinlenme puanları çok önemlidir. Biriktirin, olur olmaz yerlerde harcamayın. İleride mutlaka genç yetenekleriniz olacaktır, onları geliştirmede kullanın. Örneğin benim kadromdaki Burak Yılmaz sezon başında 4 yıldızlı bir oyuncuydu. Sürekli antrenman yaptırıp dinlenme puanları ile oyuncunun kondisyonunu üst seviyede tuttum. Sonuç ortada, oyuncu şu an 6 yıldız.

  • Transfer yaparken çok fazla token harcamamak için mutlaka son saniyede basmaya özen gösterin. Rakibiniz sizi pes etti sanmalı. Aksi taktirde çok fazla token harcamak zorunda kalırsınız. Saniye 00:30’lardayken basın. Böylece rakibiniz önde olmak için bir kere daha basacaktır. Bassın, bırakın. Bir sonraki turda da onun önde olmasına izin verin. Ta ki son saniyeye kadar. Son saniye geldiğinde basın ve oyuncuyu alın. Çünkü rakibiniz önde olduğu için rahat davrandı ve bir sonraki tura kalması için gerekli olan teklifi yapmadı. Siz de son saniye davrandığınız için oyuncuyu almış oldunuz.

  • Takımınıza mutlaka afilli bir logo alın. İnanın çok faydasını göreceksiniz. Açık artırmada birkaç tur sonra “Bu adamda para çok belli” deyip geri çekilecekler ve kazanan siz olacaksınız.

Tavsiyelerim şimdilik bu kadar sevgili arkadaşlar. Aklıma geldikçe ve tecrübe edindikçe yazmaya devam edeceğim. Hepinize keyifli oyunlar dilerim.


Sevgilerimle




Kullanıcımızdan Gelen Mükemmel Top Eleven Tüyoları

27 Nisan 2013 Cumartesi

1.Topeleventr.net Turnuvası Eşleşmeleri

Merhaba arkadaşlar, birinci geleneksel (birinciyse nasıl geleneksel oluyor demeyin) Top Eleven Türkiye Fan Platformu topeleventr.net turnuvası için katılımlar sona ermiş bulunmaktadır. Katılım başvurusu için yeterli zamanı verdiğimizi düşünüyorum. Öncelikle turnuvaya başvuran arkadaşlarıma teşekkür ederek şunu belirtmek istiyorum. Turnuva, en çok başvurunun yapıldığı 5. ve 6.seviyeler arasında yapılacaktır. Özellikle 2.seviye takımlarının da başvuru sayısının yüksek olduğunu belirteyim ancak o arkadaşlarım kızmasınlar, birinci veya 3.seviyeden başvurunun az olması sebebiyle bu turnuvayı ellerinden kaçırdılar icon smile Turnuva esaslarına gelecek olursak;


  • Turnuva eleme usulü yapılacaktır.

  • Eşleşmeler rastgele benim tarafımdan yapılacaktır.

  • Eşleşen takımlar birbirini eklemek zorundadır, bunun için gerekli bilgilendirme maillerini yine ben atacağım.

  • Eşleşen takımların, belirtilen gün ve saatte maçlarını yaparak maç sonucunun ekran görüntüsünü bana atmaları gerekmektedir.

  • Belirtilen gün ve saatte maçı yapılmayan, birbirlerini eklemeyen, maillere dönüş yapmayan, takım veya takımlar direkt elenecektir.

  • Konu ile ilgili bilgilendirmeden haberdar olmak için, ve yapılacak yeni turnuvalardan haberdar olmak için, mail adreslerinizi sağ tarafta bulunan e-mail bültenine kaydediniz.


1.Topeleventr.net Turnuvası Eşleşmeleri

21 Nisan 2013 Pazar

Oyunda birkaç farklı sunucu olmasının artı ve eksi yönleri

Şu sıralar en çok aldığım soruların başında ;


Arkadaşımla aynı seviyedeyiz ama neden onun oyuncusuna teklif veremiyorum?


Neden arkadaşımın maçlarını izleyemiyorum?


Arkadaşımın transfer listesinde 5yıldızlı oyuncular var, benim listemde hep 3, 4 yıldızlı oyuncular var neden ?


Arkadaşım çok kolay transfer yapıyor, benim teklif verdiğim oyuncuya 50 kişi teklif veriyor neden ?


Arkadaşım ligde kolay rakiplerle eşleşiyor, ben ise çok güçlü rakiplerle oynamak zorunda kalıyorum neden ?


Bu soruların cevapları aslında çok basit. Oyunda birden fazla sunucu (server) var dolayısıyla siz 1. sunucudayken arkadaşınız 3.sunucuda olabilir, bu durumda yukarıdaki soruların hepsinin cevabı farklı sunucuda olmanızdan kaynaklanmaktadır. Sunucu sayısının fazla olması oyunun yavaşlamasını önlüyor, bu bir artı yön ancak yukarıda saydığım sorunların oluşması ise sunucu sayısının fazla olmasının eksi yönleri olarak karşımıza çıkıyor. Oyundaki sunucunuzu seçme şansınız olmadığı için yukarıdaki işlemleri yapamadığınızda, acaba nasıl düzeltirim diye aramanıza gerek kalmıyor, çünkü bunun bir yolu yok. Şuna da değineyim farklı sunuculardaki arkadaşlarınızla dostluk maçı yapabiliyorsunuz, en azından buna biraz da olsa sevinebiliriz.



Oyunda birkaç farklı sunucu olmasının artı ve eksi yönleri

20 Nisan 2013 Cumartesi

Top eleven en çok sorulan sorular ( 5.bölüm )

En çok sorulan sorular yazı dizimizin 5.bölümüyle devam ediyoruz. Aradığınız cevap bu bölümde yoksa diğer 4 bölümü okuyun, eğer orada bulamazsanız emin olun yakında eklenecektir.


14) Oyunda en çok sorulan sorulardan biri, dostluk maçlarımı engelleyebilirmiyim ?


Bunun çok kolay bir cevabı var o da Hayır. Dostluk maçı yapmak isteyen arkadaşınız sizinle 5 dakika süren bir maç yapabilir ve bunun sonucunda oyuncularınızda sakatlanma, yorgunluk, moral düşüklüğü gözlenebilir. Ayrıca yoğun maç trafiğinin arasında örneğin 3 kulvarda devam eden bir oyuncu, bir günde 3 maç yapabilir. Arada da dostluk maçı yaparsa bunun sonuçlarını artık siz düşünün. Dostluk maçlarını durdurmanın tek yolu, ki sizle dostluk maçı yapmayı otomatiğe bağlamış bir arkadaşınız varsa, onu arkadaşlıktan kaldırmanız gerekir. Bunun için o kişiye alttaki ekrandan tıklayarak, sağ üst köşedeki kırmızı eksi sembolüne tıklayarak arkadaşınızı silmeniz gerekir. Ancak dostluk maçlarının maç periyodunun az olduğu zamanlarda eğlenceli de bir yönü vardır unutmayın. Ayrıca tüm arkadaşlarınızı silerseniz, günlük olarak alınan hediyelerden mahrum kalırsınız.


15) Farklı sunucudan biriyle maç yapabilirmiyim?


Maç yapacağınız kişi arkadaş listenizdeyse  hiçbir sorun olmadan dostluk maçı yapabilirsiniz. Ancak farklı sunucudaki arkadaşınızın maçlarını izleyemeyebilirsiniz.


16) Oyunu silmek veya yeniden başlamak istiyorum nasıl yapabilirim?


Bunun iki yolu vardır. Birincisi eğer mevcut facebook hesabınızı kullanmak istiyorsanız, 70 gün beklemeniz gerekir. 70 gün sonunda oyun sıfırlanır ve tekrardan birinci seviyeden başlarsınız. Diğer yol ise 70 gün beklemeden yeni bir facebook hesabı alarak oyuna birinci seviyeden başlamaktır.



Top eleven en çok sorulan sorular ( 5.bölüm )

17 Nisan 2013 Çarşamba

Vpn one click top eleven hilesi ve posta kodları

Arkadaşlar öncelikle merhaba,  (Tahir adlı üyemizden gelen top eleven token hilesi yazısı)


Bu site sayesinde 1000 e yakın token kazandım. Öncelikle eğer token kazanmak istiyorsanız biraz sabır gerekli. Öncelikle yapmanız gereken kesinlikle Adminin önerdiği VPN One Click programını kurmak. 3 gün boyunca her gün en az 2 saat ayırarak günde 100 token çok rahat kazanırsınız. Bu 3 gün sonunda VPN nin süresi dolacak ve elite hatası vericek. Ancak bunuda Win7 MAC Address Changer programını yükleyerek elite sorununu 3 gün süreyle erteleyebiliyoruz. Sürekli yapılabiliyor o yüzden herhangi bir sıkıntısı yok. Yani sanki elite kullanıyormuşsunuz gibi. Neyse devam edeyim, En önemli offer veren ülkeler İngiltere, Amerika, Fransa, Almanya, Avustralya ve Hollanda. Bu ülkelerde zaten en az 3 video ekleniyor ordan token kazanıyosunuz. Ayrıca Survey yani Anket tamamlamanız yeterli. Yalnız dikkat edeceğiniz husus tamamladığınızda tamamlama ekranının print screen ile kopyasını almak ve bi klasör oluşturup saklamak.Bütün anketleri bitirin,hepsinin tamamlanma ekran görüntülerini alın ve saklayın. Ertesi gün offer takip ekranından itiraz edin ve sakladığınız resmi içine kopyalayıp mail gönderin.2 gün içerisinde inceleyip tokenleri tarafınıza gönderiyolar. Hiçbir problem yaşamadım (ban veya token yollamamaları gibi)


Şimdide bazı ülkere ait üyelik için gereken adres,telefon ve posta kodu gibi bilgileri paylaşayım. Umarım yazım yararlı olur.Tokenlerinizi şimdiden güle güle kullanın icon smile


Hollanda Posta Kodu

Utrecht

Adres: Hermannus Elconiusstraat 99 Posta Kodu: 3553VC

telefon: 0651185039


Singapur Posta Kodu

018955

tel

65-6339-5115


ABD ADRES : aqua street, PHOENIX AZ ARİZONA, zip: 85001 tel: 6312204210

Abd adres: 122 North Second Street, Phoenix, Arizona, USA 85004 Tel: +1 602 252 1234

Chicago adres: 188 W. Randolph St. Suite 2400. Chicago, IL 60601-3005. Phone: 312-427-8990. TEL:211 245 4310


ingiltere

cep tel no: 07753455323

sabit no: 02074374370

posta kodu:W5 1AZ

adres: 36 Winscombe Crescent

LONDON


Fransa

363 Avenue Du Prado 13008 Marseille

Tel: 00 33 491 290 020

00 33 491 290 021

cep tel:0689841950

0623866186

0631107857


İsviçre

Lucien Wilk

Sokak: Eibenstrasse

Posta Kodu: 8045

Ülke: Switzerland

Meslek: Sodtware Tester.

Ülke, Telefon No: Switzerland 0041795313888


İtalya

posta kodu: 06049 Todi

cep telefon:3939533789


İsveç

cep telefon: 035188363

Posta Kodu: 82046

konum: Ramsjö

İl / İlçe veya İl: Jämtland

İl / İlçe veya İl: Härjedalen

Dag Hammarskjölds Vag 20 115 27

Stockholm – Sweden

P.O.Box:24105 10451


Avustralya


24 Albert Road

South Melbourne VIC 3205

Tel: 0396966066

cep:0427671760


Kanada


330 Sparks Street

Ottawa, ON

K1A 0N5

zip code: K1A0A1

cep tel: 6139902309

sabit tel: 8669959737


Yazı için kendisine teşekkür ederiz.



Vpn one click top eleven hilesi ve posta kodları

16 Nisan 2013 Salı

Top eleven para hilesi

Top eleven Türkiye Fan Platformu topeleventr.net olarak en çok sorulan sorulardan birisi de top eleven‘da nasıl para kazanılacağı sorusudur. Para kazanmak için birden çok yöntem mevcut bunları toplu bir şekilde inceleyelim.


Bir kere para kazanmanın birinci yolu sponsorlarla anlaşma yaparak, para kazanmaktır. Bunlar sezonluk, iki haftalık, bir haftalık ve bir günlük anlaşmalardır. Takım seviyeniz arttıkça sponsorların size ödeyeceği para artacaktır.


İkinci yol, bilet gelirlerini artırma yoluna giderek para kazanmaktır. Ki bilet gelirlerinizi mantıklı bir seviyede tutmanız evinizdeki maçlarda daha çok taraftarın maça gelmesi demektir. İlla para kazanacağım diye fiyatları çok yükseltmeniz takımınıza faydadan çok zarar getirecektir. Kupa ve şampiyonlar liginde maç kazanmanız ve seviye atlamanız para kazanmak açısından en etkili yoldur.


Üçüncü olarak da oyuncu satarak para kazanabilirsiniz, kullanmadığınız veya elinizde aynı bölgede birden çok yedek oyuncunuz varsa satma yoluna giderek ekonominizi düzenleyebilirsiniz. Oyuncu satma noktasında üzerinde duracağım şey, şudur ki takımınızda yetişen genç oyuncudan iki yıldızlı olanla muhakkak kontrat imzalayıp satın.


Bir de oyuncu transfer ederken bazı oyuncuların yanında F harfi yer alır. Bunlar bonservisi olmayan oyunculardır, bu oyuncuları bonservis ödemeden satın alıp, satabilirsiniz. Bunun dışında piyasada şu programı yüklerseniz para kazanırsınız tarzındaki yazılara güvenmemenizi öneriyoruz. Başarılar.



Top eleven para hilesi

14 Nisan 2013 Pazar

Topeleventr.net Futbol Turnuva'sında 1. Olana ( Hediye )

Evet arkadaşlar, dedik ki bir turnuva yapalım.


Bu sayede daha çok arkadaş ve deneyim paylaşımı yapmış oluruz.


Topeleventr.net ‘in ilk turnuvası olması sebebi ile, turnuva 1. ‘si olana çam sakızı,çoban armağanı deyip 10 Adet Pepsi kapağı kodu benden hediye.


Asıl hediye inşallah daha sonraki turnuvalarda olacak, hediyelerin ne olacağı sürpriz olarak kalsın. (;



Topeleventr.net Futbol Turnuva'sında 1. Olana ( Hediye )

12 Nisan 2013 Cuma

Top eleven android transferde püf noktalar

Editör : Sandroid


Merhaba arkadaşlar

Ben size token hilesi veremiyorum ama tranfer hakkında önemli bir bilgi verecem.

Kendim bizzat denedim 8 tokene iki tane 6 yıldız adayı yani 5 yıldızli genç futbolcu aldım yani her 4 tokene 1 futbolcu.öncelikle eğer benim gibi bu oyunu cepten oynayan varsa daha avantajlı neden mi,mobil uygulama hız olarak pcden daha hızlı saniyenin binde 10 nunu yakalama şansınız cok fazla ben pc den transfer yapmıyorum.

Saniyenin binde 10 u yani son saniyede saniye 0 derken bile basabilmek. Öncelikle transfer yapacağınız futbolcuyu gözünüze kestirin, muhtemelen sizden önce teklif edenler olmuştur bekleyin ve son 10 saniye olmadan teklif verin bu 15-20 vs. Saniye olabilir lider olarak katılma hakkı kazandiniz ve muhtemelen son saniyede bi kaç kişi daha teklif verecektir siz basmayin çünkü zaten lider olarak katılma hakkı kazanmışsiniz dakika ikonu turuncu renk olur lider olarak katılmışsaniz ilk tur bitince millet kapışirken siz izleyin sizin dakika ikonunuz tur bitince kırmızı olur 45 saniye felan kalmıştır bekleyin o esnada diğerleri birbirini yerken sizin önünüzu açacaklar icon wink  dediğim olayı yani dakika ikonu kırmızıda iken saniye tam 0 derken basın en önemli olay budur saniye 1 den 0 düşerken basmak bunun için içinizden saymanizi tavsiye ederim evet birini elemisinizdir son bir kişi herzaman kalır (bu arada suana kadar 2token kullandik;) neyse eğer sizin ikon yesilse diğeri sizin yapmak istediğiniz şeyi yapmayı planlıyordur yesilse bile saniye aynı şekilde 0 olunca yine basıp teklif verin işinizi şansa bırakmayın yok değil kırmızı ise bekleyin yine son saniyede basınız burdaki püf nokta aslında saniye 0 olunca bitti deyip rakibinizin sizin çekildiğinizi düşünmesi çünkü saniye 0 olduğunda rakipte dakika ikonu bekleyiniz yazar o bekleyiniz yazısını görür ve tuşa basmaz ama siz 980 sanisiyede bastığınızda hopp oyuncu sizin buda 4 veye 5 tokenle futbolcu almak demektir.


NOT: internet hızınız gayet iyi olmalı yada rakip hiç çekinmeden saniye 0 olmadan üst üste basıyorsa uğraşmayin adamda token çoktur bunun yerine son saniyede basıyorsa kısıtlı imkanı vardır. Bol şanslar



Top eleven android transferde püf noktalar

7 Nisan 2013 Pazar

Topeleventr.net Futbol Turnuvası ( Takımına güveniyorsan gir içeri )

Günde bir iki maç yapmaktan ve beklemekten sıkıldınız mı ?


Takımına güveniyor musun ?


Teknik direktörlük becerilerine güveniyor musun ?


O zaman doğru yerdesin !


Top eleven Türkiye Fan Platformu olarak bu sezon bir turnuva düşünüyoruz. Turnuva aynı seviyedeki oyuncular arasında olacak. Bu sezon yalnızca bir seviyeden turnuva yapacağız ve bu seviyeyi sizlerden gelen talepler doğrultusunda belirleyeceğiz. Öncelikle turnuvaya katılmak isteyen arkadaşlar, bulundukları seviyeyi yorum olarak yazsınlar, en çok oyuncumuzun bulunduğu seviye belirlenip, oyuncu sayısına göre turnuvaya katılacak arkadaşlar belirlenecek ve eşleştirmeler benim tarafımdan yapılacaktır. Turnuva maçları dostluk maçı şeklinde olacaktır. Maçlar belirtilen günde ve saatte yapılacak, maç sonucu ekran görüntüsü alınarak yayınlanacaktır.


Turnuvanın lig usulü mü eleme usulümü olacağına hep beraber karar vereceğiz, ve turnuvanın galibine ilk turnuvamız olduğu için topeleventr.net logosunun bulunduğu kupa pardağı + süpriz hediyeler verilecektir.


Öncelikle turnuvaya katılmak isteyen arkadaşlar doğru mail adresleri ile aşağıya yorum yaparak Seviyelerini belirtsinler.


Ayrıca yorumlarınız veya önerileriniz de varsa lütfen aşağıdan belirtin. Turnuva, katılımcı sayısına bağlı olarak tahmini 1 hafta – 10 gün içerisinde başlayacaktır.



Topeleventr.net Futbol Turnuvası ( Takımına güveniyorsan gir içeri )

6 Nisan 2013 Cumartesi

Top eleven başarılarımızı paylaşıyoruz. Siz ligi nerede bitirdiniz ?

Bu gün sezonun son günü, 25 maçlık maratonun ardından bugün 26. maçımızı yaparak kaderimizi belirleyeceğiz. Bazılarımız sezonu ilk sıralarda bitirerek bir üst seviyeye, bazılarımız ise başarı gösteremeyerek kendi seviyemizde kalacağız. Bu sezonu da, uygun dizilişi arayarak, zorlu rakiplerimizle çekişerek ve top eleven hileleri arayarak geçirdik diyebiliriz. Yeni sezon planlanması içine girmeden önce bir kaç hatırlatma yapalım, bir kere elinizdeki işe yaramaz oyuncuları gün itibarı ile satışa çıkarın, zira bir seviye atladığınızda fiyatları düşecektir. Ve yeni oluşturacağınız kadro muhakkak alternatifli bir kadro olsun, yani tek bir dizilişe göre kadro oluşturmayın. Bu sezon herkes başarılarını paylaşsın diye aşağıya bir şablon oluşturdum. Lig şampiyonluğunu garantileyen arkadaşlar bu günden paylaşımda bulunabilir. Beni merak eden varsa, durumum bu akşamki maçta belli olacak, zorlu bir ligdeyim. Yarın paylaşacağım durumumu icon smile


Takım Adı:
Seviye:
Lig Durumu:
Şampiyonlar Ligi Durumu:
Kupa:
Eklemek istedikleriniz:


Bu formatta doldurmanız anlaşılırlığı kolaylaştıracaktır. Topeleventr.net Başarılar Diler.



Top eleven başarılarımızı paylaşıyoruz. Siz ligi nerede bitirdiniz ?

3 Nisan 2013 Çarşamba

Editöre Sor: Slytrace (android telefon ve token hile editörü)

Top Eleven Türkiye Fan Platformu topeleventr.net, soru ve sorunlarınızla yakından ilgilenmeye devam ediyor.


Ailemizin yeni üyesi Slytrace isimli Editörümüze;


* Top eleven android telefon sorunlarınızı,


* Top eleven android token hilesi sorularınızı,


 sorabilir ve aklınıza takılan her türlü sorunun cevabını alabilirsiniz.


Etkili bir iletişim için lütfen sormak istediğiniz soruyu açık, net ve anlaşılır biçimde sorun !


Editör İsmi : Slytrace


Editör Maili : slytrace@topeleventr.net  (Sorunuzu sormadan önce mail atmayınız )


Başarılar.



Editöre Sor: Slytrace (android telefon ve token hile editörü)